2777
2789
عنوان

لحظه ی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 17111 بازدید | 37 پست
جون کم کم از بدنش میره و پردها کنار زده میشه و بستگی داره که آدم خوبی باشیم یابد آدمای بد جونشون سخت ...

اینا چیه که میگی عزیز من نگو تورو به خدا قسم اینارو نگو هیچ ظاهر کریهی نمیاد دنبالمون هیچ نترسین اونی که بد فوت میکنه فقط یه دلیل داره که ترسش زیاده و اون لحظه بهش میگن وقت جبران تمومه و نمیخواد بمیره دلیلش فقط فقط یه چیزه اگه تجارب واقعی و صادقانه با اموات نداشتم و آگاهی هایه وصل شده هیچ نظری نمیدادم عزیزانم از حق الناس حذر کنید 

یعنی هر کی سخت بمیره پس ادم بدیه؟ این حرفا  رو از کجات در اوردی!!!

نه عزیزم اصلا سرسوزن این حرفا درست نیست من ارتباط با اموات و مردگان ناخواسته دارم خیلی ساله اصلا اینطور نیست اصلأ موقع رفتن یکی از اموات گذشتمون میاد تا راحتتر دل بکنیم عزیزم حق الناس فقط حق الناس عذاب اونوره فقط 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلم خدارحمت کنه مادر نازنینت رو چه قدر غصه خوردی دختر درسته خود ملک الموت دیدی چه ارتباط قوی دا ...

فدات عزیز دلمی.....خداهزارساله ت کند....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عزیزمی خدا حفظت کنه عاقبت خوبی داری میدونم که بهت دارم میگم 

فداااات بشم ان شاءالله توزندگی به دربسته قرارنگیری امیدوارم همیشه خوش وخرم وخوشبخت وسلامت وموفق باشی 

دراین وقت عزیز که نزدیگ افطارهست بازبون روزه این دعا روبرات کردم دخترگلم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
فداااات بشم ان شاءالله توزندگی به دربسته قرارنگیری امیدوارم همیشه خوش وخرم وخوشبخت وسلامت وموفق باشی ...

ایشالا عمری طولانی و با عزت داشته باشی نازنینم روح عزیزانتون شاد و قرین رحمت الهی ،التماس دعا دارم برایه دو عزیزم که دو ماهه باهم تویک روز به خانه ابدی رفتن دو عزیزی که لحظه احتضار یکیشون کنارش بودم و با بند بند وجودم فقط من فهمیده بودم ساعت هایه آخره

ایشالا عمری طولانی و با عزت داشته باشی نازنینم روح عزیزانتون شاد و قرین رحمت الهی ،التماس دعا دارم ب ...

خدارحمت شون کنه براشون فاتحه قرائت کردم خدا عمرباعزت به خودت بده وبهترین هاروخدابرات رقم بزنه .....آآآآآمین