2777
2789
عنوان

جو رو واسه پختن سوپ میشه فریز کرد؟

10854 بازدید | 18 پست

سلام دوستان علاوه بر جو پیاز وهویج رو هم میشه فریز کرد؟باید جو رو بزاریم ۲۴ساعت خیس بخوره بعد فریز کنیم یااینکه بپزیمش؟چ مدت.؟

پیاز وهویج رو هم بگین مرسی

واینکه تا چ مدت میتونیم تو فریزر نگهشون داریم بخصوص پیاز رو

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط جو را فریز میکنم. ۲۴ ساعت خیس می خوره و بعد آبش را می گیرم و فریز میکنم. اینطوری وقتی عجله داشته باشم، کلی در وقت صرفه جویی میشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

جرا نشه عزیزم., جو رو من میذارم میپزه بستگی داره جوی خوب باشه یا نه حدود 3 ساعت بپزه کافیه , شاید کمی بیشتر, بعدشبسته بندی کن بذار تو فریزر , هویج رو هم برا سوپ نگینی خرد میکنم برا خورشت هم که رنده میکنم بعدش یه کوچولو آب میریزم میذارم کمی بپزه اونم بسته بندی می کنم و فریز میکنم , پیازرو هم سرخ کن و بذار تو فریزر 

پیاز و تابحال فقط،بصورت پیازداغ فریز کردم هویج هم میشه ریز کنی فریز کنین تا دو ماه بنظرم کاری نشه

جو هم میشه پخت ولی اگر برای پخت سریعش میخوای میتونی از جو پرک استفاده کنی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
جو رو آب پز کن و فریز. هویجم خرد کن با پیاز تفت بده بعد فریز کن

جو رو چند ساعت بزارم بپزه؟

واینکه هویج وپیاز رو با روغن تفت بدم روغنش کم باشه دیگه؟تا چ مدت میتونم استفادشون کنم

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
جرا نشه عزیزم., جو رو من میذارم میپزه بستگی داره جوی خوب باشه یا نه حدود 3 ساعت بپزه کافیه , شاید کم ...

یعنی هویج رو خرد کنم بعد آبپز کنم‌؟

من هویج رو همیشه بصورت حلقه و رنده و نگینی و خلالی بدون هیچ پختنی ،بسته بندی میکنم تو فریزر میذارم .تا هروقت دلت میخاد میتونی بذاری بمونن چون خراب نمیش.

پیاز رو سرخ کن بعد بسته بندی کن و فریز کن .البته من تا حالا پیازو فریز نکردم .جو رو هم بنظرم نیاز نیست فریز کنی ک .هر بار خواستی بریزی تو سوپت یکم بشورش بعد بریز .البته من اینکارو میکنم دیگه هرجور خودت میدونی درست تره انجام بده .چون جو خشک ک هست بذاری یخچال نیازی به نگهداری تو فریزر نداره دیگع

من فقط جو را فریز میکنم. ۲۴ ساعت خیس می خوره و بعد آبش را می گیرم و فریز میکنم. اینطوری وقتی عجله دا ...

ابپزش نمیکنی جو رو مشکلی نداره؟هردو روش رو میشه انجام داد ؟ابپز و۲۴ساعت خیس خوردن

یعنی هویج رو خرد کنم بعد آبپز کنم‌؟

بله عزیزم ما که اینجوری می کنم , برا خورشت رو بعد از اینکه از فریز درآوردیم موقع استفاده یخش که باز شد کمی سرخ می کنیم و رب و ابلیمو و اینا میزنیم , برا سوپ رو هم همونجوری از فریز درمیاریم میریزیم تو سوپ

ابپزش نمیکنی جو رو مشکلی نداره؟هردو روش رو میشه انجام داد ؟ابپز و۲۴ساعت خیس خوردن

نمی دونم. من فقط خیس می کنم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
جو رو چند ساعت بزارم بپزه؟ واینکه هویج وپیاز رو با روغن تفت بدم روغنش کم باشه دیگه؟تا چ مدت میتونم ...

جو رو من تو زودپز میپزم، زمان دقیقش رو مطمعن نیستم، بسته به حجمی که میخوای آب پز کنی احتمالا حداقل 45 دقیقه طول میکشه. برا تفت هویج و پیاز حداقل روغن لازمه، نه زیاد باشه نه کم. من که از فریزر خیلی استفاده میکنم شده تا یه ماه نگه دارم ولی بیشتر بمونه خوب نیس

طرز تهیه زرشک رو هم میگین بیزحمت واینکه اونم میشه فریز کرد چجوری بچه ها ی سوالی دارم من امروز از جا ...

زرشک و بشور بذار آبش کشیده بشه، بذار تو ظرف در بسته همونو بذار فریزر. اینکه بخوای با شکر تفتش بدی برا غذاها و بذاری تو فریزر خوب نمیشه، کیفیتش از بین میره.

مرغی هم که خریدی بنظرم زود مصرف کن.دیگه خیلی نگهش ندار

جو رو آب پز کن و فریز. هویجم خرد کن با پیاز تفت بده بعد فریز کن

وقت استفاده لعاب میندازه؟

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد