2777
2789
عنوان

حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 50 پست

واااااای خدایا منم همینطوری ام البته الان بهتر شدم...

سعی میکنم برام مهم نباشه

جلوی روی من شاید نکنه ولی پشت من ک نگا میکنه

برام مهم نی دیگه

بالاخره ما زنا هرکار بکنیم بازم مردا ب خانمهای بی حجاب و جلف نیگا میکنن....

پ چرا الکی خودمونو داغون کنیم با این افکار من ب اندازه کافی ضربه خوردم

میشه برا خونه دار شدنم فقط یکی صلوات بفرستین ان شاالله هرچی از خدا میخاین بهتون بده....ممنونم💕😉
منم شوهرم یه زنو نیم نگاهی بندازه تا استخونم میسوزه بخداخیلی حساسم اخرهفته مسافرت بودیم اینقدخوش‌بو ...

منم قبلا ب همین دلیل از جاهای شلوغ و پلوغ بیزار بودم بودم ولی الان ک اااااا ملا عادی برخورد میکنم چون هر کار کنیم اقتضای حال حاضر جامعه مون همینه نمیتونیمم این شرایط رو منو تو تغییر بدیم باید بپذیریمش و خودمونو باهاش وفق بدیم 

نمیشه ک جایی نریم یا اگ میریم فکر مون همش درگیر این مسائل باشه 

من ک همیشه تو دلم میگم خدایا شوهر مو هز شر شیاطین و دافا ب خودت میسپرم😂

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اگه به این رفتار ادامه بدی ، اولا شوهرت دقتش به زنا بیشتر میشه ، بعدم فک میکنه اونا از زنش سرتر و بهترن که زنش این همه ترس و نگرانی داره

همسر شما میون این همه زن ، انتخابش شما بودی ، بس نگران نباش

از زندگیت مراقبت کن و به همسرت محبت کن، جایی نمیره نگران نباش

با نگاه کردن مشکلی ندارم ..اصلا حساس نیسم ...اما یه همسایه داریم هر روز به یه بهونه از ساختمون زنگ میزنه به شوهرم چون شوهرم مدیر ساختمونه...هفته پیشم سر اینکه کدوم انباری مال کدوم واحده اختلاف بود چون خونه نو..تازه کلید خورده ...نمیدونن کدوم انبار مال کیه تو سندم درس ادرس نداده..اما شوهرم به سازنده ساختمان زنگ زده پرسیده...این خانمم زنگ زد میشه انباریمو نشون بدید...شوهرم اومد گف با تاپ اومده جلو در انباری و نشونش بدم ....  اخه طبقه همکفه انباری ام اونجاس ...یا من و شوهرمو با هم میبینه به من سلام سهله حتی نگاهم نمیکنه که مجبور نشه سلام کنه ..اونوقت پیش من یه ربع با شوهرم حرف میزنه به بهونه ساختمون..به من چه تنها باشم چه با شوهرم سلامم نمیده فکرمو مشغول کرده

با نگاه کردن مشکلی ندارم ..اصلا حساس نیسم ...اما یه همسایه داریم هر روز به یه بهونه از ساختمون زنگ م ...

امان از دست این زنهای زندگی خراب کن.... ب شوهرت بگو مدیریت رو بده به یکی دیگه...

میشه برا خونه دار شدنم فقط یکی صلوات بفرستین ان شاالله هرچی از خدا میخاین بهتون بده....ممنونم💕😉
منم قبلا ب همین دلیل از جاهای شلوغ و پلوغ بیزار بودم بودم ولی الان ک اااااا ملا عادی برخورد میکنم چو ...

واقعاخیلی بدمیگردن یه سریا خیلی لوندگری میکنن باورکن دوتادختر کنار ابشار لب میگرفتن که دوستش عکسشون بگیره! خب اخه این یعنی چیییی

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

اولا سعی کن همسرت متوجه این حساسیتت نشه

دوما شماخودت نشده تابحال ناخواسته نگاهت ب یک مرد بیوفته؟

وقتی به همسرت ازجفت چشات بیشتراعتماد داری بزار نگاه کنه مهم  نباشه برات, مهم اینه ک بهت وفادار باشه وگرنه چرخش شبکه چشمو ک نمیشه رو ی لاین ثابت کرد ناخواسته نگاهت ب همه چی میوفته اگر اون خانوم کنار دست شما  ازاین زنایی بوده ک جلب توجه میشن بدون شک همسرت وقتی توویک لحظه نگاهش ب اون خانوم افتاده توودلش ب وقار شما افتخار کرده  پس بیخود بدبین وحساس نشو ک عاقبت نداره

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    

منم اصلا اینجوری نیستم،  متوجه اینهمه حساسیت نمیشم واقعا 😒

شوهر من جلوم با همکارخانومش تلفنی صحبت میکنه، بعد یه بار، همکارش گفته بود،  ععععععع جلو خانمت با من صحبت میکنی؟ 😵😵

گفته بود آره، گفته به شوهرم، ناراحت نمیشه؟ 

گفتم وااااا 😦😦مگه چیه؟  صحبت درمورد کار، اونم همکار متاهل، چه حرفیه!!!؟ 

اصلا حساسیت بیخودی ندارم، خودمم اذیت نمیکنم 

شوهر منم  یه بار مانتو یکی رو بهم نشون  داد   گفت این قشنگه بخر 😂😂😂😂 سبز بود ...

آره منم  بیشتر از این لجم گرفت مانتوعه خییییلی زشت بود ،ولی مرغ همسایه غازه انگار

خدا جون به هر کی انتظار بچه میکشه یه نی نی سالم بده