2777
2789
عنوان

حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 50 پست

منم امروز تو بازار شوهرم یه زنه دید گفت از مانتو اون زنه بخر ،،حالا مانتوش هم عین رو بالشتی ساتن بوداااا خیلی عصبی شدم   

خدا جون به هر کی انتظار بچه میکشه یه نی نی سالم بده       

منم شوهرم یه زنو نیم نگاهی بندازه تا استخونم میسوزه بخداخیلی حساسم

اخرهفته مسافرت بودیم اینقدخوش‌بود اب هوا عالی همه چیزعالی اما کلی زن بدون حجاب و روسری بالباس های خیلی جلف تو ابشاربودن همسرمم عین بقیه میدیدچون جلو مابود ابشار

من خیلی اذیت شدم 

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز دختر خاله شوهرم از پله ها با ذوق دوید پایین گفت پسر خالهههههههه پرید تو بغلش بوسش کرد شوهرم شک زد بعدش اومد برا من توصیح بده گفت واقعا نمیدونم چی بگم

گفتم هیچی ادم  دیوانه نیاز به توضیح نداره در جریانم که یه تختش کمه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

من قبلا حساس بودم مدامم تذکر میدادم ب شوهرم اونم حساس تر میشد 

الان مدتیه بیخیال شدم کاملا اونم کمتر شده این حرکتش 

بزن ب در بیخیالی

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

جاری من اینجوری تا مدتها نمیزاشت شوهرش جواب سلام منو بده الان فقط در حد سلام علیکیم با برادرشوهرم عید امسال خیلی عجیب یکم به شوهرش آزادی داده بود گاهی برادرشوهرم نگام میکرد یا حرف میزد بلافاصله جلوشو گرفت البته من اینجور راحتم دلم میخواد با برادرشوهر و جاری ارتباطم فقط سلام و خداحافظ باشه 

منم امروز تو بازار شوهرم یه زنه دید گفت از مانتو اون زنه بخر ،،حالا مانتوش هم عین رو بالشتی ساتن بود ...

من این همه به شوهرم میگم لباس ساحلی دوست دارم میگه خوب نیست قشنگ نیست بعدتو ابشار یه زنه رو با ساحلی دیدگفت چه لباس قشنگی😠😠😠😠😠😠

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
منم امروز تو بازار شوهرم یه زنه دید گفت از مانتو اون زنه بخر ،،حالا مانتوش هم عین رو بالشتی ساتن بود ...

شوهر منم  یه بار مانتو یکی رو بهم نشون  داد   گفت این قشنگه بخر 😂😂😂😂 سبز بود  مانتوش  ساتن😂 منم گفتم ایششش این لجنخوارو من نمیپوشم 😂😂😂😂😂 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
من این همه به شوهرم میگم لباس ساحلی دوست دارم میگه خوب نیست قشنگ نیست بعدتو ابشار یه زنه رو با ساحلی ...

آره دقیقا شوهرم  بدش میاد رژ بزنم ولی بیرون یکی آرایش کنه به به و چه چه   

خدا جون به هر کی انتظار بچه میکشه یه نی نی سالم بده