من خیلی حساسم سر نگاهه شوهرم وقتی ب یه زنه دیگه نگاه میکنه مصلن هفتیه پیش بیمارستان بودیم ی خانومی کناره من نشسته بود همسری داشت از صندوق میومد و به من نگاه میکرد یه لحظه فقط ی لحظه ب اون خانوم نگاه کرد و اینکه اعتماااده کاملم بهش دارم و خیلیم عاشقه همیم ولی الان یه هفتس اون تو ذهنمه و نمیتونم فراموش کنم شمام اینجورید؟نمیدونم چیکاار کنم
منم شوهرم یه زنو نیم نگاهی بندازه تا استخونم میسوزه بخداخیلی حساسم
اخرهفته مسافرت بودیم اینقدخوشبود اب هوا عالی همه چیزعالی اما کلی زن بدون حجاب و روسری بالباس های خیلی جلف تو ابشاربودن همسرمم عین بقیه میدیدچون جلو مابود ابشار
من خیلی اذیت شدم
چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم
من قبلا حساس بودم مدامم تذکر میدادم ب شوهرم اونم حساس تر میشد
الان مدتیه بیخیال شدم کاملا اونم کمتر شده این حرکتش
بزن ب در بیخیالی
خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
جاری من اینجوری تا مدتها نمیزاشت شوهرش جواب سلام منو بده الان فقط در حد سلام علیکیم با برادرشوهرم عید امسال خیلی عجیب یکم به شوهرش آزادی داده بود گاهی برادرشوهرم نگام میکرد یا حرف میزد بلافاصله جلوشو گرفت البته من اینجور راحتم دلم میخواد با برادرشوهر و جاری ارتباطم فقط سلام و خداحافظ باشه