2777
2789
امیدت به خدا باشه ان شاالله تشکیل بشه عجله نکن اگه گفتن سقط کن زودی اقدام نکن الانم منتظر خونریزی نب ...

اخه دکترترسوند منو گفت جنین تو ۴هفته رشدش متوقف شده سونوی واژینال گرفت وراحت گفت سقط میشه خود به خود کلا خودمو باختم ولی بازم امیدم به خداست چون لکه بینیم قطع شده وازدیشب تا حالا هیچی نمیبینم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دکترترسوند منو گفت جنین تو ۴هفته رشدش متوقف شده سونوی واژینال گرفت وراحت گفت سقط میشه خود به خود ...

چجوری فهمیده تو 4 هفته رشدش متوقف شده وقتی 5 هفته تازه فقط ساکو میبینن؟؟؟ سونو واژینال بود؟ 

😊
چجوری فهمیده تو 4 هفته رشدش متوقف شده وقتی 5 هفته تازه فقط ساکو میبینن؟؟؟ سونو واژینال بود؟ 

بله واژینال بود.خب من ۵ هفته ۵روز سونوی شکمی دادم گفت ساک حاملگی هستش ولی واسه قلبش زوده ولی دیروز پیش یه دکتر واسه لکه بینی رفتم سونوی واژینال رفتم گفت باردارنیستی گفتم تو سونو ساک حاملگی داشتم بعد گفت درسته ولی تو ۴هفته رشدش متوقف شده،

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بله واژینال بود.خب من ۵ هفته ۵روز سونوی شکمی دادم گفت ساک حاملگی هستش ولی واسه قلبش زوده ولی دیروز پ ...

چه راحت گفته باردار نیستی

امیدوتو از دست نده عزیزم خیلیا مثل شما بودن صبر کردن صدای قلب جنینشونو شنیدن میگن جنینایی که دیر تشکیل میشن باهوشترن 😍 چون وقت بیشتری برا تشکیل مغزشون گذاشته میشه

😊
چه راحت گفته باردار نیستی امیدوتو از دست نده عزیزم خیلیا مثل شما بودن صبر کردن صدای قلب جنینشونو شن ...

ممنون گلم ولی توشکمم یه صداهایی هستش انگار ببخشیدگلم آدم اسهال باشه همونجوری صدا بده ازمنم همونجوریه ودرد پریودی دارم.اگه تا یکشنبه خونریزی نداشتم امیدمو ازدست نمیدم ومیرم سونو