2777
2789
دیروز چند تا لک دیدم رفتم دکتر تو مطبش سونوی واژینال گرفت گفت جنین رشد نکرده درحالی که چهارشنبه رفته ...

صبر کنی ها 

انشاالله ک دکتره اشتباه کرده باشه 

یه جای دیگه هم میرفتی حداقل

پسر نازم عاشقتم  
ان شاالله اینطوری باشه که شما میگید منکه صبح داغون شدم ولی الان خیلی امیدوار شدم 

ایترس نداشته باش برای جنین خوب نیست به خدا توکل کن انشالله صدای قلبشو دفعه بعد که میری میشنوی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله  دعا کن برام

توکلت به خدا.اصلا استرس داشته نباش

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
دیروز چند تا لک دیدم رفتم دکتر تو مطبش سونوی واژینال گرفت گفت جنین رشد نکرده درحالی که چهارشنبه رفته ...

بخاطر چندتا لک ناامید شدی😅 پس من خیلی پرروم که همش لکه بینی دارم تو هفته هفت ساکو ندیدن ولی بازم امیدوارم 

😊
من 9 هفتمه.رفتم چند روز پیش گفت همه چی نرماله و قلبم تشکیل شده بعد گفتم پس کو صداش گفت صدا نداره.تعج ...

اخی عزیززم خیلی خوب بوذ دکتره حال نداشته صدای قلب بچه رو بزاره 😂😂😂 خداروشکر همه چیت خوب بوده انشالله که تا اخر بارداریت همه چی عالی پیش بره

صبر کنی ها  انشاالله ک دکتره اشتباه کرده باشه  یه جای دیگه هم میرفتی حداقل

دوتا سونوحرف متفاوت .الان یکشنبه سونو دارم توکلم به خداست به خودش سپردم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من 13 ادیبهشت فولی 20 داشتم آمپل اچ سی جی داد که گفت 14 بزنم 

احتمال زیاد ۶ هفته اته 

شایدم کمتر 

با سونو شکمی احتمال  اینکه مشخص نشه زیاده 

توکل به خدا 

دو سه هفته دیگه برو سونو 

انشاالله صدای قلبشم میشنوی

پسر نازم عاشقتم  
بخاطر چندتا لک ناامید شدی😅 پس من خیلی پرروم که همش لکه بینی دارم تو هفته هفت ساکو ندیدن ولی بازم ام ...

واقعا.اخه کلا دیروز دکتر ناامیدم کرد.البته دکترم نبود دیدم مطبش خلوته رفتم تا شیافت یا امپول بده واسه لکه بینیم ولی زدتو ذوقم گفت هیچی نمیخواد بزار خودش دفع شه😢

من به حساب خودمو پریدم هشت هفته بودم که رفتم ولی گفت هفت هفته و سه روزه قلب هم تشکیل شده بود

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
احتمال زیاد ۶ هفته اته  شایدم کمتر  با سونو شکمی احتمال  اینکه مشخص نشه زیاده  ...

ان شاالله هردوتاییمون بارداری سالمی داشته باشیم بحق امام علی 

درخواست دوستی دادم لطف میکنی بپذیری

😊
واقعا.اخه کلا دیروز دکتر ناامیدم کرد.البته دکترم نبود دیدم مطبش خلوته رفتم تا شیافت یا امپول بده واس ...

دقیقا منم امروز دیدم مطب دکترم شلوغه رفتم پیش یکی دیگه با اینکه ماما بود وای اصلا تو دلمو خالی نکرد برعکس گفت استراحتتو داشته باش امیدتو از دست نده 

اصلا همه چیز دست خداست میبینی یکی اول تا آخر بارداریش خونریزی و درد داره و بچه سالمی میاره یکی بدون لکه بینی و درد یهو قلب جنینش می ایسته حکمت خداست 

😊
دقیقا منم امروز دیدم مطب دکترم شلوغه رفتم پیش یکی دیگه با اینکه ماما بود وای اصلا تو دلمو خالی نکرد ...

یعنی امکانش هست قلب جنین من هم تشکیل بشه به حساب خودم الان ۶ هفته ویه روزم هستش چون چهارشنبه سونوی شکمی دادم ۵هفته ۵روز بود

یعنی امکانش هست قلب جنین من هم تشکیل بشه به حساب خودم الان ۶ هفته ویه روزم هستش چون چهارشنبه سونوی ش ...

امیدت به خدا باشه ان شاالله تشکیل بشه عجله نکن اگه گفتن سقط کن زودی اقدام نکن الانم منتظر خونریزی نباش منتظر شنیدن صدای قلبش باش عزیزم 

😊