تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
صبر کنی ها انشاالله ک دکتره اشتباه کرده باشه یه جای دیگه هم میرفتی حداقل
دوتا سونوحرف متفاوت .الان یکشنبه سونو دارم توکلم به خداست به خودش سپردم
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بخاطر چندتا لک ناامید شدی😅 پس من خیلی پرروم که همش لکه بینی دارم تو هفته هفت ساکو ندیدن ولی بازم ام ...
واقعا.اخه کلا دیروز دکتر ناامیدم کرد.البته دکترم نبود دیدم مطبش خلوته رفتم تا شیافت یا امپول بده واسه لکه بینیم ولی زدتو ذوقم گفت هیچی نمیخواد بزار خودش دفع شه😢
دقیقا منم امروز دیدم مطب دکترم شلوغه رفتم پیش یکی دیگه با اینکه ماما بود وای اصلا تو دلمو خالی نکرد ...
یعنی امکانش هست قلب جنین من هم تشکیل بشه به حساب خودم الان ۶ هفته ویه روزم هستش چون چهارشنبه سونوی شکمی دادم ۵هفته ۵روز بود