تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
به من گفت شاید خارج رحمیه برو سونو واژینال و بتاتم تکرار کن بتامو تکرار کردم خی ...
ان شالله که هیچی نیست منم دکتر دیروز کلا ناامید کرد گفت بزار جنین خودش دفع بشه
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
دیروز چند تا لک دیدم رفتم دکتر تو مطبش سونوی واژینال گرفت گفت جنین رشد نکرده درحالی که چهارشنبه رفته بودم سونو گفت ۵ هفته ۵ روزته ساک حاملگی تشکیل شده ولی برای قلبش زوده برو دوهفته بعد بیا وگفت بارداریت نرماله.الان دکتر گفته یکشنبه سونو بگیر اونم دید زیاد اصرار دارم ولی ازدیشب اصلا لک ندارم ومنتظر خونریزی ام😢