2777
2789
مثل منی دقیقا  منم ساک رو ندیدن  دکترت چیزی نگفت ؟

یادمه همش تاپیک میزدی ونگران بودی الان چی شده دکترت چی گفت؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
گفت فعلا صبر کن چون انگار از سونو هم راضی نبود میگفت خوب توضیح نداده شما چی بهتون گفت؟ 

به من گفت شاید خارج رحمیه 

برو سونو واژینال و بتاتم تکرار کن 

بتامو تکرار کردم 

خیلی خوب بالا رفته بود و ۲۱۲۴ بود 

سونو دیگه نرفتم صبر کردم

پسر نازم عاشقتم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من براساس تاریخ پریودی هفت هفتمه امروز رفتم سونو شکمی اصلا ساکو ندیدن 😢 آز بتا دادم 2400 بود براساس ...

ناراحت نباش عزیزم دوباره دو‌هفته دبگه برو سونو انشالله تشکیل شده شاید لقاحت دیر تر بوده برای همین سن حاملیگیت کمتره

به من گفت شاید خارج رحمیه  برو سونو واژینال و بتاتم تکرار کن  بتامو تکرار کردم  خی ...

ان شالله که هیچی نیست منم دکتر دیروز کلا ناامید کرد گفت بزار جنین خودش دفع بشه 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
به من گفت شاید خارج رحمیه  برو سونو واژینال و بتاتم تکرار کن  بتامو تکرار کردم  خی ...

البته به منم گفت ممکه خارج رحمی باشه اما دوس ندارم به خارج رحمی فکر کنم چند روز دیگه گفت بری سونو؟ هفته چندی؟ 

😊
هیچی دیگه  فعلا صبر کردم  درد ندارم  لکه بینی هم ندارم

ان شالله که صدای قلبشم میشنوی 

البته به منم گفت ممکه خارج رحمی باشه اما دوس ندارم به خارج رحمی فکر کنم چند روز دیگه گفت بری سونو؟ ه ...

چون نا منظمم معلوم نیس کی لقاح گرفته 

اما تا ۹ اردیبهشت ک رفته بودم سونو فولیکول ازاد نشده بود 

هر اتفاقی افتاده از بعد از اون بوده

پسر نازم عاشقتم  
ناراحت نباش عزیزم دوباره دو‌هفته دبگه برو سونو انشالله تشکیل شده شاید لقاحت دیر تر بوده برای همین سن ...

ان شاالله اینطوری باشه که شما میگید منکه صبح داغون شدم ولی الان خیلی امیدوار شدم 

😊
چرا  چی شده

دیروز چند تا لک دیدم رفتم دکتر تو مطبش سونوی واژینال گرفت گفت جنین رشد نکرده درحالی که چهارشنبه رفته بودم سونو گفت ۵ هفته ۵ روزته ساک حاملگی تشکیل شده ولی برای قلبش زوده برو دوهفته بعد بیا وگفت بارداریت نرماله.الان دکتر گفته یکشنبه سونو بگیر اونم دید زیاد اصرار دارم ولی ازدیشب اصلا لک ندارم ومنتظر خونریزی ام😢