2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست

ببین بحثِ شما پیشِ پا افتادس فقط بااینکار ک تو کشش بدی شوهرت کشش بده کدورت ها بیشتر میشه و حرمت ها شکسته تر. اره اگر موضوعِ بزرگی بود حق میدادیم ک آشتی نکنی ولی الان واقعا اتفاقی نیوفتاده. خودت فکرکن یه همچین موضوعی ارزشِ قهرو دعوا داره؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر نامزدتون به حد کافی نمیتونن حرفشون رو رک بزنن. ولی شما هم اصلا اجازه نمیدین بگه

خب ازش رک بپرس. بگو منظورت چیه به خودت برس

من فک میکنم منظورش این بود که دوباره رابطه میخواست

یکم صبر داشته باشین

ارام دیشب چشام درد گرفت ازبس به زور رسانی زدم بعد عکس گزاشتی به من نگفتی دیگه دوووووست ندارم😉😉😉😉

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اره بابا مرد نرمال ب یه کُپه مو هم توجه نمیکنه 😁😁😁😂😂😂

بلعکس .مرد نرمال توجه میکنه و از همسرش میخواد رفع بشه.خود خانما اینجا تاپیک میذارن شوهرم نمیره حمام .چه کنیم.یعنی رو اعصاب شونه دیگه..

اصلاح موی بدن و بهداشت زن برای رابطه خیلییییی مهمه و بهداشت مرد هم خیییییلی مهمه.آدم نرمال به زنش میگه تا حل بشه.آدم آنرمالم میره خیانت میکنه  

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بلعکس .مرد نرمال توجه میکنه و از همسرش میخواد رفع بشه.خود خانما اینجا تاپیک میذارن شوهرم نمیره حمام ...

عزیزدلم من این کپه مو رو به شوخی در جواب دنریس ک راجب موی بدن زده بود گفتم محض فان 😁😁

ولی در اصل اگ پست قبلترم رو دیده باشی گفتم ک مردا اگ واقعا یکی رو بخان نهایت راجب لباس زیر و بهداشت و این جور مسائل ک براشون مهمه صحبت میکنن تذکر میدن ولی ازش داستان درست نمیکنن و دعوا نمیسازن ازش 

🙂

عزیزدلم من این کپه مو رو به شوخی در جواب دنریس ک راجب موی بدن زده بود گفتم محض فان 😁😁 ولی در اصل ...

عذرخواهی میکنم منظورتون را نگرفته بودم.درست میگین 👌👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...