2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر  خانما تو نی نی سایت اونقدر پیگیر شوهر میشن ،اونقدر تماس میگیرن،اونقدر انتظار تماس میکشن ،که از چشم میوفتن.خانمها ،خودتون را مشغول کنید.همه چیز شوهرتون نیست.تفریحات شخصی ،هنر ،خانواده ،دوست و... مهمه.بذارید مردتون احساس کنه سرتون شلوغه.

من باشم پا میشم میرم بیرون و از آب میوه و کافه رفتن و پارک و کلا هر جایی ،عکس میفرستم برای شوهرم.در همین حد.

من شوهرم یه بار سرش خیلی شلوغ بود تو دوران اشنایی بودیم.زیر قولش زد.منم رفتم با دوستام بیرون همون زمان.و عکس سفره ی پیک نیک گذاشتم.شوهرم گفت با کی رفتی ؟؟ خخخخخ 

گفتم با دوستام .بعدش گفت بدون من خوش میگذره؟منم در جواب میتونستم بگم برو تو که بدقولی کردی برو تو که سرت شلوغه و..... 

ولی گفتم خوبه ولی با آقامون بهتره 😁🤗

خانما هنر زن اینه که شوهرش را دلتنگ کنه.بکشه طرف خودش نه دائم پیگیری کنه و آویزون بازی دربیاره و بعد از اون همه پیگیری و آویزون شدن تازه با شوهرش تندی هم بکنه.من ۶ ساله ازدواج کردم.هر روز مثل روزای آشنایی مونه.چون الکی غر نمیزنم.آویزون نمیشم...

تاپیک "تجربیات گرانفدر" من رو بخونید کل مطلب ادا شده.زن میتونه همیشه جذاب بمونه برای همسرش با قیافه ی معمولی.ولی میتونه آنجلینا جولی باشه ولی شوهرش بره خیانت کنه ! این مثال رو زدم حالا از مثال بل نگیریدها‌.یعنی مهم جذابیت و زنانگی هاتون هست نه صرفا بگید من که خوشکلم شوهرم دلشم بخواد !من که خوب سک س میدم پس شوهرم باید راضی باشه و... 

مهم اینه بلد باشی فقدان خودت را ایجاد کنی براش.بلد باشی دلتنگش کنی با سرگرم کردن خودت و مشغول شدن هات.ورزش ،هنر،رقص،و... باید در زندگی یه زن باشه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من حال نداشتم همه تاپیک رو بخونم ولی نمیدونم چرا اکثر خانما فکر میکنن که ب ا مردا رابطه جنسی یعنی همه چیز بخدا اینجوری نیست خیلی از مردا رابطه جنسی براشون مهم هست ولی نه به اندازه اون حس آرامشی که در کنار خانمشون بهشون دست میده

سلام اسی چی شد

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
@mavashoma سلام گلی ببخش با تاخیر فرستادم

این چیزی توش نییست با پانزده تا عضو

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

اسی خواستی ی تاپیک دیگ بزنی اینجا ی اطلاع رسانی کن

من قیافه نگرفتم از دست شوهرم شاکی بودم و واقعا دیگه صبرم تموم شده بود مادرشوهرمم کم حرف فقط خیره شده ...

قبل از رسيدن به بلوغ فكري و روحي ازدواج نكنيد

متولد ٧٧ وقتش بوده واقعا؟