2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست

به نظرم همسر شما ی کم نگران شده از رفتارای شما و نگرانه رفتاراتون آرامش زندگیتون رو بگیره و توو مشکلات زندگی جا بزنید. بهتر بود به جای مشاجره مطمئنش میکردید که حواستوت به زندگیتون هم هست و دغدغتون فقط رنگ و ست و مامان نیست

لحت بدش احتمالا واسه این بوده که از رفتاراتون لجش گرفته و خواسته اینجوری خودشو تخلیه کنه که در واقع خودشم بچه بازی در آورده.

در ضمن مردا از وابستگی خوششون نمیاد. خودتو وابسته بهش نشون نده. من خودم وابسته بودم واقعا داغون شدم. ولی وقتی بیخیالش شدم  زندگیم خیلی راحت‌تر شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم سر چه چیزای مسخره ای قهر میکنی.چند ساعت تنها با مادرشوهرت بودن اینقدم سخت نیست هااا. 

عزیزم استارتر اولش ناراحت شده بعدش دیگ سریع معذرت خواسته توضیح داده و تمومش کرده ولی بعدش شوهرش کشش داده تا اینجا

ول کن معامله هم نیس  😞

استارتر فعلا بهش نه زنگ بزن نه پیام بده.کلا بیخبر باش تو ت ل گرم و واتس اپ هم ساعت بازدیدتو لست سین ریسنتلی کن بزار تو کف باشه ندونه کی اومدی و چیکار میکنی و کی انلاین شدی

فکر نمیکنم اینطوری باشه نمیدونم شایدم منظورش همین بوده

نظر منم همینه شاید گفته به خودت برس تا من میام شیطونی کنیم ولی چون بقول خودت مغروره لحنش یکم خشن بوده آخه وسط دعوا اینو گفته نخواسته زیاد تحویلت بگیره ک تا برمیگرده توام آروم شده باشی 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
من اصلا عجول و عصیبی نیستم فقط چون یدونه دخترم و مامان بابام خیلی بهم محبت و توجه داشتن ب قول شوهرم ...

خیلی ببخشید

ولی من از رو اسکرین ک گذاشتی راحت میتونم بگم عجولی..عصبیم ۵۰ ۵۰یی

اگه صبر کنی تو هرچیییییز هم عجول بودن هم عصبی بودنت رفع میشه

با صبر حله

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...

شوهرش انگار دلش میخواست وقتی داره ایراد میگیره این کز کنه و بگه آره راست میگی حق با توئه، چطور تا الان نفهمیده بودم، استارتر که کوتاه نیومد اونم خواست ضربه آخرو بزنه با گفتن جمله احمقانه به خودت بیشتر برس و اون ژست به قول بچه ها آمیتاباچانی. واقعا بچه است همسرت. تو هم بچه ای البته. اما همسرت علاوه بر بچه بودن بی ادب هم هست.

من دیشب خوابم برد عکسو ندیدم, اسی لطفا مجدداً رخ بنما تا حالمان به شود.

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده   
اونم ناراحت شد و گفت تو از اول دلت با نبود و منظورت چیز دیگس و من از صبح دنبال کارم بودم ک زودتر بیا ...

اشتباه کردی اصلا مساله مهمی نبوده خصوصا ک یکبار اتفاق افتاده 

بخاطر سن کمته عزیزم  احساساتی برخورد میکنی بشدت

چطوری میشه استاندارهام را دیکته کنم؟من یه مثال میزنم دیگه خودتون برید تا آخرش.مثلا پسر قرار بودی با ...

خب این واسه شما استاندارده منم خیلی جاها سعی کردم برخورد سوم رو داشته باشم ولی همیشه میگه داری طعنه میزنی حرفات منظور داره

درنتیجه برخورد اول و دوم رو باید باهم قاطی کنم و انجام بدم 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

من برداشتم از حرفاش این بود که موضوع خاصی اذیتش نکرده اون فقط حسودیش شده برات😂

خودشو کمتر دیده حتمن

توکه به خودت شک نداری میگی به خودت میرسی

پس تو اولین فرصت که پی ام داد بگو دقیقن منظورتو برسون

ازین به بعدم بهش بگو آقای بزرگ و همه چیز دون دیگه قهر نکن و جوابمو نده که فک کنم با یه پسر بچه طرفم هرچیزی که ناراحتت کرد همون موقع و همون روز بهم بگو نه که بری چندروز بعش

دفعه بعدیم به خودت نرس تا تفاوتش رو بفهمه 😜

درضمن خودش رفتاراش بچگانه تره .. تو اقتضا سنت رفتار میکنی 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

سلام آرام جون این چند روز جریانت رو دنبال کردم

دختر گل تو متوجه اشاره کوچیکش نشدی؟ شوهرت یجا کاملا واضح بهت گقت نمی ترسی؟ دیگه مامانمم نیست که دلت بگیره!!! البته شایدم تو بد به ما منتقل کردی

ولی اگه اینجوری گفت شک نکن که خودش که حساس شده بود مامانش هم احتمالا ازش جویا شد که اوضاه چطوره ؟ آرام دلخور بود؟ امروز هم ساکت بود همش ...

و این حرف ساده و احتمالا بی منظور مادرش باعث شده که دوباره آتیشش روشن شه و این مدت کم محلی کنه

عزیزم من با اینکه 9 سال ازت بزرگترم ولی منم نسبت به حرف و گله و انتقاد طرف مقابلم هیجانی عکس العمل نشون میدم و این دقیقا باعث میشه آدم بیشترین ضربه رو تو روابطش بخوره و عجولانه فرصت سوزی کنه

ای کاش وقتی اون حرف رو زد بجای اینکه بگو منو برسون خونه و باعث شی اونم قاطی کنه خیلی خانومانه صبوری میکردی و وقتی برمیگشت ازش توضیح میخواستی .... میدونم بهت حق میدم که به آدم بر بخوره ولی عکس العمل تو اثبات کرد بهش که تو خیلی بچه ای در حالیکه تو حق داشتی دلخور شی و حرف ایشون اشتباه بود و بهتره بگم شیوه انتقالش از روی کابینت نشستن تو بچگانه تر بود

جفتتون با هم بشینید در آرامش صحبت کنید الان هم تو پیشقدم نشو هرچقدر ک طول بکشه

بذار اون متوجه شه که شیوه بیان انتقادش بد و دور از شان تو بوده 

ععععععههعقققق یا دوران عقد خودم افتادم

چیزی نیست حل میشه ما دقیقا مشکلمون مث همه با اینکه شوهرم 3سال بزرگتره مث پیرمردا رفتار میکرد و میکنه 

منم مجبور شدم مث اون شم چی کا کنم دیگه