2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
همه ی اینارو با ی لحن بد وتمسخر امیزی میگفت بیشتر از حرفاش لحنش اذیتم میکرد اما راست میگفت تقصیر منه ...

من بت میگم اشکال از تو نیست شوهرت ایرادگیره ، زنگ خطر اسی زنگ خطرررررررررررررررررر

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یکمم میخام فکرکنم اونم حق داشت بچه ام میدونم لوسم اما سر اینکه ب خودت برس ناراحتم

باید بپرسی منظورش چی بوده ن ک پیش داوری کنی

شاید منظورشو درست متوجه نشدی.

خاهشا کوتاه بیا

اینطوری زندگی نمیشه کرد ک

به به!نی نی سایتیای همیشه در صحنه! میبینم که همچنان در حال ارایه نظرای کارشناسانتون هستین... خسته نباشین واقعا

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده   

بچه ها استارترو میبینین اصلا از کوره در نرفت تو تایپیک ، بنظر اتفاقا آدم آرومی میاد  شوهرشه که ایراد بنی اسراعیلی میگیره ، استارتر دیوونت میکنه این شوهر با مخش بازی میکنه هی احساس گناه بش میده ، برو مشاور تا کارت به قرص اعصاب نکشیده

چطوری میشه استاندارهام را دیکته کنم؟من یه مثال میزنم دیگه خودتون برید تا آخرش.مثلا پسر قرار بودی با شما چهارشنبه تماس بگیره که برید بیرون و یا حرف بزنید تو چت و...

ولی کل روز چهارشنبه ازش خبری نیست و شب چهارشنبه میاد پیام میده به شما که "سلام عزیزم خوبی چه خبرا چی کار میکنی و..."

شما در این لحظه باید چه برخوردی داشتخ باشید؟

برخورد اول : بهش با عصبانیت جواب بدین که از احوالپرسی شما.کل روز منتظرت بودم الان باید سراغ بگیری؟؟

برخورد دوم: انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده و شخصیت تونم له نشده و شروع میکنید سلام و احوالپرسی و چت کردن تا صبح !

خانما،هر دوی این برخوردها غلطه !! شما باید خیلی خونسرد در جواب سلام و چه خبر اون پسر ،بگید : "داشتم آماده میشدم برم بخوابم .فکر کردم در زمان بهتری میخوای صحبت کنی و شایدم حواست نبوده امروز چهارشنبه ی (علامت چشمک)"

این جمله از طرف شما خیلی قشنگه.بهش خیلی با ظرافت فهموندید الان اومدی سراغم و متوجه شدم که میخوای س ک س چت مثلا راه بندازی این وقت شب! از طرفی اون پسر به صورت نامحسوس زیر سوال رفته که فراموشکاره ! اون آیکن چشمک آخرتونم نشون میده که شما کاملا ریلکسید!

(آین تیکه ای از تایپیک تجربیات گرانقدر بود

بنظرم دقیقا شرح حال استارتر بود)

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
درمقایسه با شما ک تو۸ماه ۵هزارو۸۰۰تا پست گذاشتی این طفلی تو۳سال و۸ماه فقط۱۰۴تا واقعا خاموش حساب میش ...

از دست شما  

شوهرت دقیقا اخلاق همسر منو داره ۷ ساله داریم باهم زندگی میکنیم خیلی مهربونه خیلی همو دوست داریم اما ...

مثل شوهر من  

خاک شود هر که در این خاک زیست....خاک چه داند که در این خاک کیست🍀🍀🍀🍀🍀
بچه ها استارترو میبینین اصلا از کوره در نرفت تو تایپیک ، بنظر اتفاقا آدم آرومی میاد  شوهرشه که ...

من اصلا عجول و عصیبی نیستم فقط چون یدونه دخترم و مامان بابام خیلی بهم محبت و توجه داشتن ب قول شوهرم لوسم 

همیشه ازاین ک شوهرم ایراد گیر باشه بدم میومد ن نصیبم شد

استارتر منم مشکل تو رو داشتم اولا فکر میکرذم من دیونم وای خدا این چی میگه اصلا نمیفهمیدم چشه هم مهربون بود هم عصبی از همه چی ایراد میگرفت تمام اعتماد به نفسمو گرفته بود رفتم مشاور گفت شاید پارانویا داره گفت جدا شو خلاصه فقط میخوام بت بگم نذار رو روانت بره عزیزم برو مشاور خوب تا بفهمی دنیا دست کیه ، فقط بدون عزیزم اشکالات اینقدرا هم بزرگ نیست خیلیم عادی هستی

باید بپرسی منظورش چی بوده ن ک پیش داوری کنی شاید منظورشو درست متوجه نشدی. خاهشا کوتاه بیا اینطوری ...

خیلی ممنون از راهنماییات واقعا حرفات از روی منطقه