2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
اره یکمم میخام فکرکنم اونم حق داشت بچه ام میدونم لوسم اما سر اینکه ب خودت برس ناراحتم

میشه خلاصه بگی که امروز چی سد صفحات زیاد شدن پیدا کردن پستات سخته 

امروز چکار کردی ؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یکمم میخام فکرکنم اونم حق داشت بچه ام میدونم لوسم اما سر اینکه ب خودت برس ناراحتم

اصلا سمتش نرو نه اس بده نه زنگ بزن بزار اونم متوجه بشه این طرز حرف زدن باهات زشت بوده یکم به خودتون فرصت بدید 

درکل باید عاقلانه وبالغانه ببین ریشه مشکلت کجاست منم اوایل ازدواجمان خیلی از این رفتارت کردم ولی شوهرم خیلی عاقل تر وبا گذشت تر از شوهرت بود ولی بدون  اشکال نیستی خیلی زود رنجی و حساس ورود عصبی میشی باید صبر کردن و سیاست و دلبری کردن رو یاد بگیری سعی کن زمونه رفتار کنی اشتباه های منو تکرار نکن تا از زندگیت لذت ببری

اینقدر بهش زنگ زدی عذر خواهی کردی که طلبکار شد .درسته بعد ی ماه دیدیش وحق داری ناراحت بشی اما با رفتار کاری کردی که اون قیافه حق بجانب بگیره .دوما ایقدر واسش لوس بازی در اوردی که دیگه بچشمشنمیاد .سوما موقع بحث کردن ی نفر باید سکوت کنه میزاشتی سر فرصت جوابشو با لحن ارومتر میدادی .الانم اصلا بهش زنگ نزن سنگین رفتار کن .

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
میشه خلاصه بگی که امروز چی سد صفحات زیاد شدن پیدا کردن پستات سخته  امروز چکار کردی ؟

عزیزم برو صفحه ی ۳۳ فکر کنم از اونجا شروع کرده چون خیلی زیاد نوشته نمیشه تو یه پست برات بگه

عزیزم برو صفحه ی ۳۳ فکر کنم از اونجا شروع کرده چون خیلی زیاد نوشته نمیشه تو یه پست برات بگه

مرسی  خانومی

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️