2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومد خونه چیزای ک خریده بود گذاشت روی میز بستنی و ی پلاستیک خوراکی ک اصلا درشم بازنکردم گفت خانوم کوچلو برات پاستیل و لواشکم خریدم ک دوس داری بازم بای لحن مسخره گفتم اره دوس دارم مگه هرکی پاستیل بخوره بچه اس  تو خودت نمیخای دست ازاین پیرمرد بازیت برداری رژ صورتی نزن بچه گونست این شال رنگش بچگونست این رفتار بچگونست همه چی بپگونست اره؟تو اینطوری فکر میکنی 

عزیز دل حرفهایی که از همسرت نوشتی بی قائده نیست ببین چطور رفتار کردی عزیزم لوندی که ازش تو نی نی سایت صحبت میشه با کارهای شما یه کم متفاوته بله عزیزم باید رفتارهات رو زنونه تر بکنی نه جاافتاده تر متوجه هستی شوخی و خنده و لوندی و شیرین  زبونی اما در قالب یه زنی که همسره نه یه دختر مجرد اینا با هم فرق میکنه تفکیک قائل شو 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
اومد خونه چیزای ک خریده بود گذاشت روی میز بستنی و ی پلاستیک خوراکی ک اصلا درشم بازنکردم گفت خانوم کو ...

چتون شده شما دو تا؟

عوض این جوابا ازش می پرسیدی فک نمیکنی خیلی لحنت تنده باهام؟ اگه ازم دلخوری میتونی خونسردتر مطرحشون کنی نه با این لحن😏

اومد خونه چیزای ک خریده بود گذاشت روی میز بستنی و ی پلاستیک خوراکی ک اصلا درشم بازنکردم گفت خانوم کو ...

من نامزد کردم ۱۶سالم بود همسرم ۱۹. اوایل شوهره منم میگفت رنگ هایه سنگین بپوش من دوس ندارم صورتی زرد بنفش قرمز و.....

این چیزا ربط ب سن نداره من احساس میکنم چون شاید بااون رنگ ها تحریک میشن دوس ندارم تو خیابون مرده دیگه ای بادیدنه زنشون حالته دیگه ای بهش دست بده

تو خونه براش رنگ و وارنگ بپوش بیرون رعایت کن خب

بعد من اومدم خونه تا امروز ن زنگی بهم زده ن باهم چت کردیم

وا😐این دیگه چجورشه؟عقدین ولی از هم خبر نمیگیرین؟ما از وقتی که عقد کردیم یک شب جدا نخوابیدیم هر روزم سر کار میره هم من چند باز زنگ میزنم هم شوهرم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

آخی گشنم شدکه خودت نخوردی حداقل میوردی مابخوریم توتاپیکت دست خالی نباشیم تاتوتایپ کنی 😆

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
وا😐این دیگه چجورشه؟عقدین ولی از هم خبر نمیگیرین؟ما از وقتی که عقد کردیم یک شب جدا نخوابیدیم هر روزم ...

روش شمام اشتباه س

خسته نباشی یه شب جدا نمیخوابی

دیگه با چه انگیزه ای باید عروسی بگیره؟🤔🤔🤔

استارتر عزیر من تازه تاپیکتو دیدم...

همه پستاتو خوندم,شاید اون دلخور بودنت رو یکم حق داشتی ولی بنظرم باید از یه راه دیگه به شوهرت میگفتی که تو بدهکارش نشی... حالا ببین نه تنها اون بدهکار نشده بلکه طلبکارم شده.. پس باید رفتارت منطقی تر باشه, حرفایی هم که امروز بهت زده بنظرم درسته, زندگی مشترک شوخی نیست.به هرحال شوهرت یه شریک میخواد واسه زندگیش نه یه کسی که هی با مشکلاتش یه سنگ دیگه جلو پاش بزاره, به نظر من بیست سال سن خیلی پایینی هم نیس  که همش رفتارای بچه گونه داشته باشی. ناز کردن در یه حدی برای مردا جذابه از حد که بگذره نتیجه عکس میده عزیزم... سعی کن یه تجدید نظری در رفتارات داشته باشی.. 

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده   
زدم گفتم نیومد

پس از دستت ناراحته خودت به مادرش زنگ بزن بگو ناهار یا شام میری خونشون برو سوپرایزش کن از دلشم در بیار

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
شما همدرد نیستی لااقل درد نباش 😐 عجیب استارتر صبوره و واکنش نشون نمیده به حرفات

خب اخر حرفام گفتم منتظرم نفرین کنه بگه اهم بگیرتت سرت بیاد ☺️

الان میاد میگه شما نگران نباش

از ته اعماق ‌وجودم دوستون دارم