2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست

گفتم پس بریم خونه ی خودمون( خونه ی خودش ک وسایلونو تقریبا چیدیم)گفت باشه بیرونم گرمه رفتیم تو طبق عادت همیشگیم رو اپن اشپزخونه نشستم اونم روی صندلی اصلا طوری رفتار نکردم ک فکر کنه دلخورم عادی مثل همیشه

من 1سال با مادرشوهرم اینا زندگی کردم خواهر شوهر و برادرشوهرام ازدواج کرده بودن روزا همش با مادر شوهر ...

خوش بحالت من تقریبا یه ساله باهاش تنهام ولی نهایت کاری که با هم انجام میدیم ناهار خورن و چایی عصرونه بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خودتو آنقدر اذیت میکنی تو دوران عقد هر چقدر به مرد رو بدی دیگر نمیتونی تا آخر زندگیت جمعش کنی خو اون خودشو باید میذاشت جای تو اگه بعد ی ماه میومد خونتون تو هم به بهانه ی مشکل دوستت با بابات تنهاش میذاشتی و میرفتی آنقدر منطقی رفتار میکرد؟؟ 

گفتم خب بگو دیگه ۲ روزه تو خودتی گفت اول از اونجا بیا پایین بشین اینجا نشستم رو صندلی و گفت نمیخای یکم بیشتر ب کارات فکر کنی ب رفتارت فکر کنی گفتم من بخاطر اونشب ازت معذرت خواهی کردم دلیلشم گفتم فک نمیکردم بخای اینقدر کشش بدی

یعنی انقد سختته تو ی پست بگی و واسه ما که میخونیمت ارزش قایل باشی؟ اصلا شاید واسه همین اخلاقته که همسرت اینطوریه😁😁😁

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم