آهان منم میگم ک بار اول و چند ماه اول اصلا نباید سنگ تموم و ادا اومد
دقیقااااا مردها عقلشون ب چشمشونه باید خیلی سرسنگین و خجالتی و اینا برخورد کنی ک مطمئن بشن اولین رابطه انه انقد که جامعه داغونه یکم ریلکس رفتار کنی بهت شک میکنن
خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم بهش زنگ زدم سرکار بود خیلی رسمی حرف زد و زود ب بهانه ی کار داشتن قطع کرد
اشتباه کردی عزیزم نمیخوام آتیش دعواتو زیاد کنم ولی هیچ وقت منت مرد رو نکش اون باید نگران باشه تو ناراحتی دو بار این کارو بکنی دیگه تا آخر توقع داره سواری بدی به خدا از چشم می افتی دختر نباید زود به دست بیاد یا بدتر منت بکشه بی ارزش میشه
حتما میام بهتون میگم ولی از حرف زدنش معلوم بود دلخوره
آدم باید اشتباهشو قبول کنه مادر ایشون یک جز مهماز زندگی همسرتونه منطقی نیست بگید پیش مادرت حاصلم سر رفت هر کی باشه بدت میاد حتی اگر مستقیم نگفته باشی کارت این معنی رو میده اما شما خانمی اینکه بخوای منت کشی کنی چند روز زنگ نزنه و شما زنگ بزنی واقعا اشتباهه و خودتو کوچیک کردی ببین مردا هیچوقت نمی بخشن اما فراموش میکنند برعکس زنها میبخشن اما فراموش نمی کنند
هیچیی نیست باباااا انقد تو عقد ازاین اتفاقا میفته که نگو... مهم گذشت کردن بخاطر همدیگس... یه پیام عاشقانه بهش بده ، ابراز دلتنگی کن،،،، منتظر شو خودش حتما بهت پیام میده یا زنگ میزنه، بعدشم اگر ازت دلخور باشه خودش سر حرفو باز میکنه،، یادش بخیر...چه دوران قشنگیه عقدبستگی، باهمین قهرا و نازکردناش تو خاطر ادم میمونه
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋
منم بنظرم زن بايد سياست داشته باشه مخصوصااااا اول ازدواج و بار اول كه ديگه هيچي بايد يه جوراي ...
تازه ازدواج کرده بودم نشسته بوذیم با شوهرم پای تلویزون کار به جاهای باریک کشید دستم گرفت گفت پاشو بیا بریم رو تخت دست منو گرفت و منو برد،،، من نمیدنم چی بود توی نگاهم ولی بعد از هیجده سال هنوز میگ دلم برات کباب شد،، عین ی بره معصوم بوذی