2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
بچه ها این مادرشوهری که ما ازش فراری هستیم و نمیتونیم باهاش تنها باشیم کسیه که شوهر خوب و نازنین ما ...

حملههههههههههه😂😂😂😂😥😒

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زود جبهه گرفت و ناراحت شد منم دیگه نتونستم چیزی بگم وبغض کردم

میدونی ما زنها اولش پر احساسیم و دنبال رویاهامون ولی مردها دنبال تنبیه کردن ما و نشون دادن قدرتشونن شاید بخاطر طبیعتمون مردای ایرانی نمیفهمن همسر یعنی چی با همسرشون مثل بچشون رفتار میکنن ، اسی زیاد از راه حلای من استفاده نکن من جدا شدم ، البته خوشحالم، خوشبخت بشی

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
جفتتون خیلی لوسید 🙃🙄 حالا ی روز اونجا بمونی چیزی نمیشه ..

منکه نگفتم نمیمونم ولی حوصلم دیگه سر رفته بود و یدفعه فکر کردم ک قراره ازاین ب بعد تنها باشم یهو دلم گرفت 

بنظرم با مامانت هماهنگ کن زنگ بزن برای شام فرداشب دعوتش کن . بگو مامان گفته شام بیای اینجا. این ...

نه ممکنه شوهرش جبران کنه ، بذار حلش کنه بعد

اره میدونم ک اگه بهش بگم ینی دور خالمو خط کشیدم

دقیقا ، من شوهرم سر همین موضوع بم خیانت کرد البته توجیح میکرد میدونم ، بهانه دستش نده

منکه نگفتم نمیمونم ولی حوصلم دیگه سر رفته بود و یدفعه فکر کردم ک قراره ازاین ب بعد تنها باشم یهو دلم ...

الان که موبایل اومده راحت خودتو میتونستی با موبایل و اینترنت مشغول کنی ...

بعدم هرچی مادر شوهر کم حرف تر بهتر وگرنه فردا روز هی حرف درمیاره از تو حرفات ..

ولی یکبار جدی و در یک فضای آروم به شوهرت بگو دوست دارم باهم بریم و بیایم.. توپ هم بنداز تو زمین خانواده شوهرت بگو من که اونجا زیاد و تنها میمونم  مامانت اینا معذب میشن بنده خدا میخواد استراحت کنه به کارهاش برسه 

من یه بار تنها شدم با مهربونی و کلک کلی حرف ازم کشید دیگه بمیرم هم تنها بشیم حرف نمی زنم باهاش

با اينكه حالم بده كلي خنديدم خوب نميگفتي مگه زورت كرده اخه منم اينجوريم هر وقت به روم ميخندع جوگير ميشم كلي اطلاعات ميدم اخرش پشيمون ميشم خيلي وقته رو خودم كار كردم تا بهتر شدم اخه از حرفام برعليه خودم استفاده ميكنه

كاش ميشد بعضي فاميل ها رو آنفاميل كرد🤨🤨