دختر خانم گربه رو دم حجله میکشن .زیاد خودت درگیر نکن بزار بیاد شمتت چند بار زدی جواب نداده درسته دلشوره داری ناراحتی ولی مرد رو نباید لوس کرد احترام بزار ولی لوس نه
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی
اخه من اونشب براش سنگ تموم گذاشتم الان نمیخام غرورمو بزارم کنار
ببین این موضوع الآن ربطی به غرور نداره. باید بدونه بچه بازی چقدر مسخرست. بهش بگو مشکلی هست بهم بگو بجا بچه بازی، اگر انکار کرد یا هرچی دیگه جوابش نده. همینکه باهاش مثه یه بالغ برخورد کردی دفعه دیگه درست برخورد میکنه اما وقتی تو سکوت کنی رویه زندگیتون همینجور هر سری تکرار میشه. پس اشتباه نکن، خیلی بالغانه فقط تو یه جمله بگو وسلام
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
بهش پی ام دادم بازم گفت کار دارم الان نمیتونم جواب بدم الان نمیدونم از من رفتارم ناراحتع یا تو رابطه ...
اسی شب پنج شنبه هفته قبل اولین خلوت منوشوهرم بود ماهم عقدیمبعد تاشب شوهرم چیزی نگفت یعنی اومدیم خونه چت نکرد زنگهم نزد تازهمن همون شبی ک پیشش بودم صبحزودش پاشدم کلی ب خودم رسیدم عطر زدم مسواکزدم دراز کشیدم پیشش دیدم دستمو کنارزد با حالت تهوع رفت سرویس خیلیییییییی ناراحت شدم اون گف معدم بهم ریخت باور نکردم ولی واقعا همین بود دیگه وقتی کم زنگ زد وپیام داد منم کارش نداشتم فقط حرصمیخوردم تاروزشنبهفقط چندتا چت داشتیمشنبه زنگزد یخشوا شد تاهمین دودقیفه پیش میگه کاش بغلم بودی
البته ما ۲ماه نامزد بودیم و الان ۳ماهه عقدیم و باهم رابطه ی کامل نداشتیم اونشبم رابطه ی کامل نداشتیم ...
برو تو کانال سیاست های زنانه عضو شو یکم سیاست یاد بگیر منم مثل تو بودم وهستم اما این راهو ادامه نده با پنبه سر ببر به هیچ عنوانم تو نامزدی رابطه کامل برقرار نکن هرچقدرم که شوهرتو دوست داری