2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

92 بازدید | 6 پست

ناراحتم

میخوام یک موضوعی رو قضاوت کنید از نظر سوم شخص

چند روز پیش حالم خیلی گرفته بود زنگ زدم به دوستم

دوستم تلفن همراه نداره و مجبورم به خونشون زنگ بزنم

دوبار زنگ زدم ساعت۱۰و ۲۰ دقیه صبح ولی جواب ندادن برای بار دوم که زنگ زدم مامان با یک لحن تند گفت وقتی یک بار زنگ میزنی دیگه زنگ نزن چون ما خوابیم من گفتم ببخشید ولی مامانش ادامه داد چون هم خودت اذیت میشی و هم ما بدت نیاد هااا با تینا(اسم دوستمه )کار داشتی خوابه و... ادامه داد و من معذرت خواهی کردم و خداحافظی کردم خیلی حالم بد شد توقع نداشتم خیلی ناراحت شدم

حالا نزدیک سه روز از اون ماجرا میگذره و من هنوز ناراحتم و دوستم حتی بهم زنگ نزده

خودمم بهش دیگه زنگ نزدم نمیخوام خودم رو کوچیک کنم

به مامانمم گفتم

مامان گفت دیگه بهشون زنگ نزن

،آخه من و تینا امسال پشت کنکور موندیم هروقت که خسته میشه از درس بهم رنگ میزنه و وقتایی که روی دوره اصلا انگار نه انگار من هستم حتی اگه دوستای دیگه شو ببینه بهم کم محلی میکنه و هر وقت از همه میبره میاد پیش من

تازه من و تینا ۱۳ ساله باهم دوستیم و ما مستأجر اونا هستیم

من هرکی ازم میپرسه تینا چیکارته ؟ میگم دوستمه یا نهایتاً همسایمونه

ولی اون میگه مستأجرمونه

خیلی دلم میشکنه 😢

چون انگار دوستی چند سالمون رو نادیده میگیره

عین همین حرفای بالا رو به چت جی وی تی گفتم گفت حق با منه به نظرتون درست گفته؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره حق داری به نظرم مشکل از سمت تو نیست خودت رو اذیت نکنفقط بی سر و صدا ازش فاصله بگیر

میخوام همین کار رو کنم برای بعد کنکور کلی برنامه داره ولی من همین امروز از قلبم انداختمش بیرون

میخوام همین کار رو کنم برای بعد کنکور کلی برنامه داره ولی من همین امروز از قلبم انداختمش بیرون

از این مشکلات توی زندگی زیاده بعدها وارد اجتماع میشی این قبیل رفتارها پیش میاد از الان یادت باشه تو رفتارت معقوله بقیه اخلاق هاشون متفاوت هست قرار نیست تمام دوستامون تا اخر عمر برامون بمونن

خودت فقط برای خودت میمونی