2777
2789
عنوان

تغییر رشته

846 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

من دانش اموز یازدهم تجربیم زیست و شیمی و عمومیام خوبه فقط با ریاضی و ی ذره ی ذره با فیزیک مشکل دارم بیشتر درسام سر کلاس یاد میگیرم و تو خونه براش وقت نمی زارم و شب امتحان میخونم و درسم متوسطه حالا به امسال با توجه به اینکه قبولی توی این رشته خیلی سخته تصمیم گرفتم تغییر رشته بدم به انسانی چون ادبیاتم و حفظیاتم خوبه به نظرتون کار درستی هست از زیر شاخه های انسانی هم فقط از دبیری خوشم میاد ولی از زیر شاخه تجربی همه رشته های درمانی رو دوست دارم و علاقه به تشریح و درمان دارم و الان فقط به تضمین شغلی فکر میکنم و شغل داشتن برام مهمه

منطقه 3 هستم مدرسه دولتی سهمیه ایثارگری هم دارم

مرسی از وقتی که گذاشتید...

تلاش تا بینهایت برای موفقیت...

سال يازدهم تغييير رشته نميتوني بدي براي رياضي فيزيك همان اول سال خوب  درسبخون اگر مشگل مالي ندارم معلم خصوصي بگير شما كه از شرح حالت مشخصه باهوشي چرا درس نميخوني حيف نيست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال يازدهم تغييير رشته نميتوني بدي براي رياضي فيزيك همان اول سال خوب  درسبخون اگر مشگل مالي ندا ...

نه میشه از تجربی به انسانب تغیر داد رشتمو دوست دارم ولی تو شهر ما هیچکی رشته خوب قبول نشده میترسم قبول نشم  من بیشتر به تفریحم میرسم و سرگرم تلویزیون و کتاب های متفرقه میشم حاضرم 10 تا کتاب غیر درسی بخونم و کتاب درسی  رو 1 بارنخونم  

معلم خوب هم این اطراف نیست

تلاش تا بینهایت برای موفقیت...

کلا کنکور انسانی خیلی نسبت به تجربی رتبه آوردن راحت تره.

تجربی رقابت بالاست خیلی.

اینم بدون رشته های درمانی اگر منظورت پیراپزشکی ها هست اونا هم تو واحدا مفاهیم ریاضی و فیزیک داره مثلا فیزیوتراپی و بینایی سنجی رو کلا باید بیخیال بشی.

به نظرم با توجه به سطح تحصیلی که میگی متوسطه انسانی میتونی موفق تر بشی و احتمال قبولی تو تربیت معلم برات بالاتره نسبت به تجربی. تجربی باید قوی باشی که پیراپزشکی بیاری با سطح متوسط رشته خاصی درمیاد شاید کشاورزی یا محیط زیست و اینجور رشته ها که شغل نداره.

میتونی هم اگر حوصله درس خوندن نداری و بیشتر تو فاز کارای عملی هستی به کنکور هنر فکر کنی. مثلا طراحی صنعتی، موسیقی، صنایع دستی، فرش، گرافیک، نقاشی...

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد