2777
2789
عنوان

جرات حقیقت بدویین بیاین بازی حوصلمون سررفت😁😄😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 4678 بازدید | 695 پست
حقيقت

تاحالا شده یواشکی از جیب شوهرت پول کش بری😆😆😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
تاحالا چند بار یواشکی کاری انجام دادی😆😆

چه کاری ؟ 😂

خیلی کارو رو ادم ممکنه یواشکی انجام بده 

اخرین بار یواشکی  بادام زمینی خوردم 🤭🤭😁🤭😁

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
2804
خو پس من چییی حقیقت

موهات تا کجاته لخت یا فر😁😁

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
حقیقت 😌

از کی تو فامیل بدت میاد😁😁

2805
الان باید گول بخوریم😂

محض اطلاعات عمومیت نگهش دار. 

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق
2801