2777
2789

سلام دوست گلم. خوبی؟ ببین من یه بار حالم بد شد منو بردن بیمارستان قلب البته هوشیار بودم ولی حالم بد بود ازم نوار قلب گرفتن ضربانم 250 بود. اون شب چند ساعت بستری بودم. بعد رفتم دکتر متخصص که جراح بود لیزر میکرد  اکو دادم گفت یه رگ قلبت بیشتر از حالت عادی فعال باید لیزر بشه بسوزونیم این حرفا. یه قرص هم داد که اگه لیزر نمیکنم اون بخورم. من بعد چند ماه رفتم یه دکتر دیگه که تخصص اکوشناسی اینا داشت پیش اون اکو شدم گفت اصلا نیاز نیست چون یه دفعه واست پیش اومده یه قرص هم داد که مواقع ضروری بخورم. گفت جوونی این حرفا از هرچیزی که تورو به استرس میندازه دوری کن البته که نمیشه دوری کنیم. البته من قرص هر دوتا دکتر نخوردم چون ادم قرص بخوری نیستم. شما هم اگه یه بار واست پیش اومده زیاد حساس نباش خودت ننداز زیر دست این دکترا قلب شوخی بردار نیست.

سلام دوست گلم. خوبی؟ ببین من یه بار حالم بد شد منو بردن بیمارستان قلب البته هوشیار بودم ولی حالم بد ...

مرسي عزيزم واسه توضيحات خوبتون

منم جوونم و فقط يه بار اينجوري شدم ولي خيلي ميترسم دوباره اين اتفاق بيوفته ، شما چند وقت پيش اين اتفاق افتاد واستون؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسي عزيزم واسه توضيحات خوبتون منم جوونم و فقط يه بار اينجوري شدم ولي خيلي ميترسم دوباره اين اتفاق ...

پاییز سال گذشته. دکتر به من گفت اگه سابقه قبلی نداری اصلا لیزر نکن تازه می گفت حالا چند بار هم پیش بیاد ایراد نداره. اصلا نترس استرس از خودت دور کن حتی شده خودت بزن به بیخیالی. هیچ کسی و هیچ چیزی از سلامتی مهم تر نیست عزیزم. الکی نرو واسه لیزر 

پاییز سال گذشته. دکتر به من گفت اگه سابقه قبلی نداری اصلا لیزر نکن تازه می گفت حالا چند بار هم پیش ب ...

مرسي عزيزم خيلي توضيحاتتون خوب بود 

منم اين كارو انجام نميدهم 

فقط ببخشيد شما بچه دارين؟ 

مرسي عزيزم خيلي توضيحاتتون خوب بود  منم اين كارو انجام نميدهم  فقط ببخشيد شما بچه دارين؟ ...

من مجردم عزیزم . اصلا انجام نده من دوتا دکتر رفتم واقعا حرف دکتر دومی عالی بود می گفت حتی این اکو هم نباید انجام می دادی واسه قلب ضرر داره اصلا چیز خاصی نیست که بخوای لیزر کنی. 

من مجردم عزیزم . اصلا انجام نده من دوتا دکتر رفتم واقعا حرف دکتر دومی عالی بود می گفت حتی این اکو هم ...

واقعا دكتر خيلي تاثير داره من پيش خيلي از دكترا رفتم بعضي هاشون گفتن اشكالي نداره بهش فكر نكن يكيشونم گفت حتما بيا ليزر كن يكيشونم گفت شايد اصلا هيچ موقع ديگه اينجوري نشي

ببخشيد شما چه داروهايي بهتون دادن؟ 

واقعا دكتر خيلي تاثير داره من پيش خيلي از دكترا رفتم بعضي هاشون گفتن اشكالي نداره بهش فكر نكن يكيشون ...

اولی بهم concor25داده بود بعد این دکتر دومی گفت این قرص قوی نخور. دومی پرانول 20 داده بود که اصلا نسخشو نخریدم. با این که مشکلات زیادی دارم اصلا نمیخورم عزیزم. فقط بخاطر حرف یه دکتر که گفته لیزر کن اصلا این کارو نکن عزیزم

تازه پرانول نگفته بود همیشه بخور گفت هر وقت حالت بد شد تپش داشتی مصرف کن

مرسي عزيزم ، نه ليزر نميكنم ، شما كدوم شهر هستين؟ منظورتون از مشكلات تپش قلب هست يا مشكل قلبي؟ 

من رشت عزیزم. مشکلات زندگی منظورم که باعث میشه ادم استرس وتپش بگیره 

اهان ، مشكلات كه هميشه هست ، انشالله كه هميشه سالم باشين ، ممنون از توضيحات خوبتون❤️ منم سعي ميكنم ديگه بهش فكر نكنم 

اهان ، مشكلات كه هميشه هست ، انشالله كه هميشه سالم باشين ، ممنون از توضيحات خوبتون❤️ منم سعي ميكنم د ...

ممنون دوست خوبم. بهترین کارو میکنی عزیزم. ایشالله همیشه سلامت وخوش باشین

مرسي عزيزم ، نه ليزر نميكنم ، شما كدوم شهر هستين؟ منظورتون از مشكلات تپش قلب هست يا مشكل قلبي؟  

لیزر که نیست امواج رادیو فرکانس از طریق کاتتر می فرستن...ولی منم خیلی گشتم اکثر مقالاتی که دیدم سن های بالا رو ابلیشن می کردن....ولی اینکه دارو باید خورد یا نه...آدم باید تحت نظر یه پزشک باشه دیگه...اون بگه بخور باید بخوره ...شما پیش کدوم دکتر رفتید؟ راستی داروها دو نوعن یه سری بتابلاکر یه سری کلسیم بلاکر....که میگن کلسیم بلاکرها سیف تر هستن

اهان ، مشكلات كه هميشه هست ، انشالله كه هميشه سالم باشين ، ممنون از توضيحات خوبتون❤️ منم سعي ميكنم د ...

شماسایت میای اگ آره منم آریتمی دارم شمااریتیمتون چه نوعیه؟

وخدایی که بشدت کافیست