2777
2789
سلام دوست گلم. خوبی؟ ببین من یه بار حالم بد شد منو بردن بیمارستان قلب البته هوشیار بودم ولی حالم بد ...

سلام عزیزم منم سه ماه پیش ضربان قلبم رسید به ۲۰۰ رفتم بیمارستان دارو زدن خوب شدم یه دکتر رفتم گفت باید بسوزونی منم ترسیدم شما باز برات اتفاق افتاد یا نه؟ اگه میشه جواب بدین خیلی استرس دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم سه ماه پیش ضربان قلبم رسید به ۲۰۰ رفتم بیمارستان دارو زدن خوب شدم یه دکتر رفتم گفت با ...

سلام عزیزم 

ببخشید من تازه پیامتون دیدم شرمنده 

نه دیگه برام پیش نیومد با حرف یه دکتر هرگز کاری انجام ندین چند تا دکتر برین حتما 

الان مشکلتون حل شده؟؟؟

سلام عزیزم  ببخشید من تازه پیامتون دیدم شرمنده  نه دیگه برام پیش نیومد با حرف یه دکتر هر ...

ممنونم که جوابمو دادی عزیزم

الان فعلا مشکلی ندارم یه دکتر دیگه رفتم گفت آنژیو نمیخواد بهم پرانول داد دارم میخورم یه دکتر دیگه هم گفت اگه تکرار شد باید آنژیو کنی بسوزونی منم استرس گرفتم نکنه تکرار بشه با حرف اون دکتری که گفت باید آنژیو کنی بسوزونی کلا زندگیم ریخته بهم کلی استرس دارم 

ممنونم که جوابمو دادی عزیزم الان فعلا مشکلی ندارم یه دکتر دیگه رفتم گفت آنژیو نمیخواد بهم پرانول دا ...

عزیزم اصلا استرس نداشته باش این بیماری نباید اصلا استرس به خودت وارد کنی خانوم 

من الان ۵ سال فکر کنم از اون اتفاق میگذره دیگه تکرار نشده برام با این که فراوان توزندگیم مشکل دارم 

اصلا خودت نبرن زیر تیغ جراحی دکتر من میگفت این بیماری اونقد حاد نیست که بخوای بیای لیزر کنی مگر خیلی شدید بشه اون وقت لازم 

توروخدا خودت اذیت نکن 

راست میگی؟ شما پرانول میخورین؟ اصلا بعد از اون طپش قرصی مصرف کردین؟

اره بخدا. اره اول یه قرص بود اسمش کنکور بود همچین چیزی. بعدش دکترم عوض کردم پرانول داد که اونم هروقت عصبی و ناراحتم میخورم. اصلا خودت اذیت نکن بخدا چیزی نیست الکی خودتون نبرین زیرجراحی. تا با چندتا دکتر مشورت نکردین.