2777
2789
عنوان

مشهدیا..

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 44 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی ارزون😅😅

اگر خیلی ارزون میخواین برین کمپ غدیر

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ببين الان هوا سرده باباي من دو روز پيش برگشت ميگفت بخاري روشن ميكردم سرماهم خورد از سرما اونجا هميشه ...

کجا بخاری روشن بوده کن تیرماه پیرارسال شاندیزبودم تو کوهستان از گرما و پشه مردم ابم همش قطع میشد

مطمئنی هوا سرده؟؟من میخوام برم چند روز دیگه ولی شنیدم میگن هوا افتضاخ گرمه

والا باباي من دوروز پيش برگشت اينجوري گفت شايد الان گرم شده جون هوارو كه ميدوني ي دفعه گرم ي دفعه سرد ميشه و ي چيز ديگه باباي من خود مشهد نبود ي روستا كه از مشهد١ساعت فاصلس

مطمئنی هوا سرده؟؟من میخوام برم چند روز دیگه ولی شنیدم میگن هوا افتضاخ گرمه

ن بابا من دو هفته پیش بودم. سرد نیس ک. گررم بود.‌ما ک کولر هتل یکسرع روشن بود والا

❤️همسرم❤️
والا باباي من دوروز پيش برگشت اينجوري گفت شايد الان گرم شده جون هوارو كه ميدوني ي دفعه گرم ي دفعه سر ...

اها پس روستا معلومه خنکه 

والا منم موندم بچه کوچیک همرامه میترسم گرمایی شه دوست ندارم بشیم تو هتل همش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز