2777
2789
عنوان

مشهدیا..

261 بازدید | 44 پست

هوای اونجا چطوره

گرمه یا بهاری؟

مهمونسرای ارزون و خوب کجا سراغ دارین نزدیک حرم باشه؟

کدوم بازار بهتره و ارزون و مناسب؟

انشالا عازم اونجا هستیم

ولی دفعه اوله ک با ماشین خودمون میریم استرس دارم

اینجانب کاربـر قدیمی هستم....بدلایلی کاربریمو خودم ترکوندم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نسبتا گرمه بازار الماس خوبه و بازار اول طرقبه 

زائر سرا بلد نیستم

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

دو هفته پیش بودم گرررم بود اما خب حال میده .

من همه فصلای مشهد دوس دارم.

بازار ارزون میخوای ۱۷ شهریور

مرکز خریدم الماس شرق پروما  ویلاژ توریست من هر سری میرم

۳ راه راهنمایی هم سری بااید برم برا مانتو.

❤️همسرم❤️

بازار فردوسی مفتح اگه قیمت مناسب میخای و آسمان ۱۷ شهریور

ویلاژ توریست و فردشگاه های کنارش هم همه چی داره البته من نمیپسندم اونارو اما متنوعن

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

الان ک افتضاح گرمه

اطراف حرم توی کوچه پس کوچه هاش مهمانسرای ارزون هس اونایی ک توی خیابون اصلی هستن گرون میگیرن 

پاساژ فردوسی و هفده شهریور و پروما و ویلاژتوریست خوبه البته پروما طبقه همکفش اصلا فکر خریدم نکن از طبقه یک ب بالا😁😁

ببين الان هوا سرده باباي من دو روز پيش برگشت ميگفت بخاري روشن ميكردم سرماهم خورد از سرما اونجا هميشه سرده جز اواخر تير و مرداد و شهريور اوايل مهر تازه بازم اين ماها متوسطه هواش زياد گرم نيست

بسلامتی باشه سفرتون عزیزم.

تو تخفیفان یا دیوار بگرد ، هتل مناسب پیدا میکنی ، رزرو کن بعد راه بیفتید تا اذیت نشید.

هوا گرمه ولی حرم و هتل باشید اذیت نمیشید.

خرید و گشت و گذار رو هم بذارید برای عصرها.

بازار هم ۱۷شهریور همه جور لباس داره.

نزدیک حرم هم هست ، اگر خرید چیز خاصی داری بگو تا آدرس بدم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز