2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 211 پست
مثلا میخواین بگین بکارت دارین و دختر خوبی هستین؟😑😐 هستن اونایی که هر روز به یه نفر هستن ولی بکارت ...

منک اولش گفتم برا اینک بدونم از چ نوعیه برم😭

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر من خودم به شخصه مخالفم. .ولی چون یه از دوستان بهتون اطلاعات اشتباه دادن خواستم راهنماییتون کنم. امضا کسی لازم نیست میری معاینه نیاز به حضور شوهرت نیست موفق وپایدار باشی

من که رفتم اصلا چیزی نخواست

اعتبار قضایی نداره.

فقط جنبه ی خانوادگی داره.

اونایی که اعتبار دارن یه هزینه جدا میگیرن و اینکه 3تا برگه میدن که یکیش بایگانی میشه حتما هم باید همسرت یا بستگان درجه یک شاهد باشن و انگشت بزنن

من قبل عقدرفتم صرفاً برای اینکه بدونم چه نوعی هستش ومیترسیدم که ازنوعی باشه که فقط بایدتوسط پزشک پار ...

وای نه

از چ نوعیه؟

ببخشید میگم ولی تاالان رابطه نداشتین؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
جالبيش اينه از مردا هم دفاع ميشه. اينش ديگه جالبه

😐😐😐😐😐😐😐

من یه روز همین جریان رو اینجا شنیدم اون روز اولین بارم بود میشنیدم خیلی تعجب کردم برای شوهرم تعریف کردم

فوری برگشت گفت مگه به خودشون شک دارن که میرن گواهی بگیرن؟؟؟ خب به خواستگارشون بگن با کسی در ارتباط نبودن یعنی قبول نمیکنه؟؟؟؟ اگر حرفشون رو همین اول کار قبول نمیکنه واسه چی میخوان باهاش ازدواج کنن؟؟؟؟؟ 

و این بود نظر یک مرد نرمال در مورد نامه گرفتن😐

.Pain🔥you made me a believer

معاینه زنان رفتم بعد اولین رابطه  می گن معاینه بشید بهتره

خب از چ نظر

رفتی ک چیو بدونی؟

اگر بخوای بدونی چه نوعیه میری مطب از یه دکتر میپرسی و میای دیگه برگه سلامتی نمیگیری هر چند من لزومی ...

من ک اطلاعی ندارم

ممنون ک گفتین

شما غصشونو خوردی که چطور میشن.

من روى صحبتم با كسايى بود كه شريك زندگيشون بهشون شك داره ! من اگه بخوام ازدواج كنم كسى رو انتخاب ميكنم كه هر دو به هم اطمينان كافى داشته باشيم پس نه ايشون از من ميخواد نه من از ايشون . درخواست گواهى سلامت رو هم كلا توهين ميدونم به طرف مقابل چه براى مرد چه زن در ضمن تا بحال هم تو زندگيم نديدم مردى رو ببرن پزشكى قانونى حتما اين هم از عجايب ني نى سايته. 

من حلقوی بودم بدون درد و خونریزی.حلقوی خودش انواع مختلف داره

من حلقوی کوچک بودم هرچی هم تو نت سرچ کردم اصلا چیزی پیدا نکردم دربارش.من خیلی درد و خونریزی داشتم ب حدی بود ک تمام سرامیک و پاهام پر از خون شد