2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 211 پست
چه کاریه واقعا یعنی حتما باید مدرکی باشه تا باور کنن شما باکره ای

عزیزم برای باکره بودن نمیخام

برای اطلاعات خودم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
فک کن دختر بی رنگه بخرید ضرر نمیکنید😐

خاک ب سرشون ، نمیدونم کی قراره این افکار بیخود از جامعه پاک شه

این داستان تا زمانی که دخترا موقعی که این حرف توهین آمیز رو میشنوند گل و شیرینی رآ تو ماتحت جد و آباد پسره نمی کنند ادامه داره 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده همسرم هرچي ميگفتم ميگفتن نميخواد منم به اصرار زياد خواهرشوهرمو مادرم و بردم و رفتم كه خيلي خ ...

چ خوب موقه ای رفتی

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

من نرفتم یعنی یه هفته بعد عقدمون هرچی به نامزدم اصرار کردم بریم گفت نه که نه من لازم ندارم همچین چیزی

اولین رابطمونم تو دوران نامزدی بود که اتفاقا بدون خونریزی 😐 نامزدم گفت پردت ارتجاعیه عوض اون من خودم ناراحت بودم که حتما تودلش یه فکرایی درموردم کرده 😕 فرداش هرچی اصرار کردم بیابریم هنوز زخمش تازس دکتر میفهمه بازم نیومد بازم گفت لازم نیست من تنهایی رفتم دکتر گفت پردت ارتجاعیه و فقط آسیب دیده

اینارو گفتم بدونی که چون ازاین اتفاقا پیش میاد همون بهتر که اول بری نوعشم بدونی خیال خودت راحت باشه من بیشتر خودم ناراحت بودم چون گفتم که هی باخودم میگفتم حتما نامزدم پیش خودش چه فکرایی در موردم میکنه 😕😕😕

تو فامیل سنتی ما دختری پاشه بره دکتر مدرک بگیره یعنی یه کاری کرده ترس داره میره ببینه سالمه یا نه 

خداییش هرچی از فامیلمون و سنتی بودنشون بدم بیاد از این یه کارشون که نمیگذارن دختر پاشه بره برای معاینه خوشم میاد

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

من از یه خانواده بزرگ و اصیل اصفهانی هستم

اتفاقا با مردی از یه خانواده بزرگ و اصیل هم ازدواج کردم

ولی توی خانوادهء هیچکدوممون تابحال همچین چیزایی نشنیدم

این نی نی سایت عجایب شهره😐

من این داستانا رو فقط اینجا شنیدم

.Pain🔥you made me a believer

بعد رابطه براچی؟ مگ بازم مشخص میکنه؟

چون خون نیومد 

و اینک من مدام همیشه درد و داشتم 

بعد ک رفتم دکتر گفت شما پردتون ارتجاعی حلقویه

تا زایمان نکنی از بین نمیره و هر دفعه مثل دفعه اوله برادشوهرت

بار اول اینطوریه برو.بعد عروسی پس چطور واسه معاینه میخای بری 😁

نمیدووونم

اینکار بشدت توهین آمیزه  و برای خانواده ای من تعریف نشده است و بی احترامی محسوب میشه اصلا ...

خودشو هر غلطی دلشون میخواد می کنند بعد گواهی بکارت میخوان 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

اینکار بشدت توهین آمیزه  و برای خانواده ای من تعریف نشده است و بی احترامی محسوب میشه اصلا ...

به نظر منم توهین آمیزه اما قوانین رو که نمیتونیم عوض کنیم.

وقتی دور از جون به مشکل میخوریم روشنفکریمون پاسخگو نیست.

خاک ب سرشون ، نمیدونم کی قراره این افکار بیخود از جامعه پاک شه این داستان تا زمانی که دخترا موقعی ک ...

دخترا کم کم دارم واسه خاطر شوهر کردن تن به هر خفتی میدن😐

من نمیدونم قراره قحطی پسر بیاد؟؟؟؟؟؟ 

.Pain🔥you made me a believer