من نرفتم یعنی یه هفته بعد عقدمون هرچی به نامزدم اصرار کردم بریم گفت نه که نه من لازم ندارم همچین چیزی
اولین رابطمونم تو دوران نامزدی بود که اتفاقا بدون خونریزی 😐 نامزدم گفت پردت ارتجاعیه عوض اون من خودم ناراحت بودم که حتما تودلش یه فکرایی درموردم کرده 😕 فرداش هرچی اصرار کردم بیابریم هنوز زخمش تازس دکتر میفهمه بازم نیومد بازم گفت لازم نیست من تنهایی رفتم دکتر گفت پردت ارتجاعیه و فقط آسیب دیده
اینارو گفتم بدونی که چون ازاین اتفاقا پیش میاد همون بهتر که اول بری نوعشم بدونی خیال خودت راحت باشه من بیشتر خودم ناراحت بودم چون گفتم که هی باخودم میگفتم حتما نامزدم پیش خودش چه فکرایی در موردم میکنه 😕😕😕
تو فامیل سنتی ما دختری پاشه بره دکتر مدرک بگیره یعنی یه کاری کرده ترس داره میره ببینه سالمه یا نه
خداییش هرچی از فامیلمون و سنتی بودنشون بدم بیاد از این یه کارشون که نمیگذارن دختر پاشه بره برای معاینه خوشم میاد
آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم