2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 211 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل از عروسی رفتم و مدرک رو پیش مامانم گذاشتم ولی هیچ وقت به شوهرم نگفتم.فقط رفتم که نوعش بدونم و اگر خدای نکرده مشکلی پیش اومد داشته باشم.شما هم میتونی با مامانت بری ولی به همسرت چیزی نگی

یارب نظر تو برنگردد
برای ما خانواده ما بی احترامیه اگه همچین چیزی بخوان

اوناک نمیخان

اگ بخانم نمیرم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

یه چیزی بگم بخندیم رفته بودم دکتر زنان .پرده رو اخه میبرن ماما میبینه نه دکتر زنان زایمان این بیچاره رو اورده بودن خانواده شوهروخودشوهر بین زنای حامله همه نگاهش میکردن طرف ۲ سال بود عقد کرده بود پس فردا عروسی شون بود اورده بودن معاینه 😤😤😤همه میخندیدن بهشون که یعنی اینا طی دوسال کاری نکردن

خدایا شکرت 😍😍😘😘

بستگی داره چجور خانواده ای هستید. ما‌که اگه مدرک و اینا بخوان حسابی بهمون برمیخوره. ولی من خودم دلم میخواست‌ مدل خودمو بدونم که اقلا ببینم قراره خون بیاد یا نه درد دارم یا نه ... خلاصه رفتم گفت اصلا مدل شما پاره نمیشه ، خونم نمیاد! منم اومدم به شوهرم گفتم . اونم کلی بهم خندید و بعد ولی خونم اومد اندازه چند قطره قرمز . کاملا معلوم بود. بعد فهمیدم برای تشخیص درست باید دکتر های اینکارو بری 

اینکار بشدت توهین آمیزه 

و برای خانواده ای من تعریف نشده است و بی احترامی محسوب میشه

اصلا چطور میتونید با مردی که همون اول زندگی بی اعتماد زیر یک سقف برید؟

اگه برای اون مرد ارزش دارید باید حرفتونو بپذیره

و اینکه آیا اون مرد هم میتونه ثابت کنه تا حالا باکره بوده که الان گواهی بکارت میخواد؟درصورتی که بعد از ازدواج مشخص میشه که زن باکره بوده اما مرد هیچی 

من قبل از عروسی رفتم و مدرک رو پیش مامانم گذاشتم ولی هیچ وقت به شوهرم نگفتم.فقط رفتم که نوعش بدونم و ...

نمیشه که من دفعه ی اول تنها رفتم گفت حضور شوهرت یا بستگان درجه اول شوهرت الزامیه چون باید امضا و انگشت بزنن وگرنه از لحاظ قانونی بی ارزشه پنج سال پیش 100تومن هم جدای ویزیت دادم 

خجالت نکشیدی از دکتر؟ من از یکم تیرگی بدنم پیش دکتر خجالت میکشم

میتونی ب دکتره بگی برای تیرگی بدنت مثلا کشاله ران اینا هم بهت دارو بده

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  
میتونی بعد عقد یا قبل عروسی بری فقط بخاطر اینکه ببینی از چخ نوعیه و جه نکاتی رو بهتره رعایت کنی همین

اره الانم عقدم

تاالانم رابطه کامل نداشتیم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤