2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 211 پست

[QUOTE=] من یه بار قبل از عقد رفتم  یه بارم قبل عروسی  خانواده شوهر گفته بودن  خیلی ناراحت ... [/QUOTE]

وای😞

من اگر روزی همسرم ازم چنین درخواستی میکرد اول چنان با مشت میکوبیدم توی دهنش که دندوناش خرد بشه چون همچین شکی بهم کرده بعدشم دیگه خودش رو جلوم ریز ریز میکرد باهاش ازدواج نمیکردم

زندگی که این شکلی شروع بشه از نظرم یه توهین بزرگه

آدم نباید واسه خاطر شوهر کردن تن به هر خفتی بده

توی سر سگ بزنی شوهر ریخته حالا این نشد یکی دیگه😐

.Pain🔥you made me a believer

من بعد از رابطه رفتم با دوستمم رفتم فقط برا اطلاع خودم رفتم و گر ن شوهرم براش مهم نبود 

بعد رابطه براچی؟

مگ بعزم مشخص میکنه؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بعد از رابطه رفتم با دوستمم رفتم فقط برا اطلاع خودم رفتم و گر ن شوهرم براش مهم نبود 

بعد رابطه براچی؟

مگ بازم مشخص میکنه؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

سلام این که ادم در مورد سلامت خودش اطلاعات کسب کنه چیز بدی نیست مثلا ما خانوادگی ارثی تنبلی تخمدان داریم من قبل ازدواج رفتم دکتر سونو و این چیزا که وضعیتم رو بدونم از نظر روشهای مناسب جلوگیری هم خیلی کمکم کرد . از نظر شب زفاف هم خیلیا نگرانی خودشون رو دارن چه اشکال داره که اطلاعاتی کسب کنن . از نظر خجالت هم دکتر خانم برید بالاخره اخرش که چی .

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من نرفتم با اینکه خونواده همسرم خیلی اینجور چیزا براشون مهم بوده گویا و از جاریهای قبلیم خواسته بودن ولی از من نخواستن! فکر کنم روشون نشده بود. ولی من یک ماه و نیم طول کشید عروس بشم و همه متوجه باکره بودنم شدن دیگه گویا خیالشونم راحت شده   

اگه بخوایی نامه بگیری امضا شوهرت لازمه اگه نامه نمیخوایی همینجوری به خودت میگه

خانم امضای همسر لازم نیست

به قانون مسلط نیستید مگه؟

اگر از هسر شما امضا گرفته اند برای این بوده که با شما اومدن دکتر و طبق درخواست ایشون یا خانواده اش درخواست شده

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

از دکتر خجالت میکشم

برای اطلاع خودت راجب نوع پردت برو ب شوهرتم نگو ب دکتره بگی برا خودم میخوام امضا اینا نمیخواد خجالتم نداره ک اونم ی زنه مث تو از ی جایی باید شروع بشه دیگه

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس