2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 211 پست

جل الخالق تو روخدا نکنین این کارا رو مدرک گرفتن چیه؟ هرکی بهتون شک کرد همونجا با پشت دست دهنشو پر خون کنید هیچ مدرکی هم نشون ندید یکم واسه خودتون احترام قائل باشید این افکار مال زمان قاجاره😑😑😑😑😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از نظر سلامت چ صیغه ایه دیگ.تو خودت  ک میدونی سالمی چرا بری دکتر

ازاینک بدونم چ نوعیه

راجبش اطلاعات داشته باشم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

سلام گلگلی خودم چطوری؟

اره عزیزم حتما حتما برو .

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

مگه فقط برای باکره بودن میرن؟چه طرز فکر احمقانه ای.من خودم بعد رابطه یک هفته خونریزی داشتم امپول زدم 

اگه قبلش نمیرفتم و دکتر نمیگفت چکار باید بکنم شاید خیلی اذیت میشدم ولی خوشحالم که رفتم 

یکم منطقی فکر کنید .خداروشکر نه خودم نه همسرم اصلا به خاطر باکره بودن نخواستیم بریم دکتر .خداروشکر هم ۶ ساله عاشقانه داریم زندگی  میکنیم

نه عزیزم برو توهینم نیست چون خودت می خواهی ازخودت بدونی هیچ موردیم نداره

اگه خواستگاری بهت می گفت اره برو واینها انوقت توهین بود ولی وقتی خودت بخواهی بدونی هیچ عیبی هم نداره

حس قشنگیه زن بودن واسه مردی که دنیاته  
جل الخالق تو روخدا نکنین این کارا رو مدرک گرفتن چیه؟ هرکی بهتون شک کرد همونجا با پشت دست دهنشو پر خو ...

معلوم کی این حقارت تموم میشه تعحب از خانونایی که راصی هستن اینطور خودشون رو کوچیک کنن تا پاکی خودشون رو به کسایی که شک دارن ثابت کنن

من قبل عقد رفتم اره راضیم.بری بهتره من مادرشوهرم اینا میگفتن نمیخاد اما مامانم گفت میریم

خجالت نکشیدی از دکتر؟

من از یکم تیرگی بدنم پیش دکتر خجالت میکشم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

خجالت که نداره دکترا براشون عادیه 

ولی من  نرفتم کلا

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

اگه بحث شكه كه بعضيا ميگن! واقعا ديگه دلتون بر ميداره با كسى كه بهتون شك داشته سر رو بالشت بزاريد؟! مگه مردا كه خيلياشون رابطه دارن قبل از ازدواج مدرك ميدن ؟! واقعا متاسفم

خدای من😐 شک دارین مگه به خودتون؟؟؟؟؟  این کارا چیه میکنید  از روز اول خودتون رو مورد ا ...

گواهی بکارت توهین به خود آدم هست ، بری نامه بگیری که فنی سالمه 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید