2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 211 پست
ولی یه نفر صبح تاپیک زده بود . نامزدش بهش گفته ج..نده .. تو از اولم نداشتی . همه بهش میگفتن کاش قبل ...

مردی که به ناموسش میگه جن........ اگر برگه سلامت بکارت از دست شخص رهبری هم داشته باشی باز میزنه زیرش میگه رفتی 100 تومن دادی یه دکتر واست نوشته

.Pain🔥you made me a believer

والا اونی که بخواد حرف دربیاره میاره.مورد داشتیم طرف رفته گفتن تو از.... داشتی فامیل شوهرش بد بودن باهاش جلوت فلانه برگه گرفت. مردم بخوان حرف بزنن میزنن. هرکاریم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معاینه چی؟ برای چی؟

معاینه زنان رفتم بعد اولین رابطه 

می گن معاینه بشید بهتره

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

من فردای عروسیم رفتم چون خودم ازخودم اطلاع داشته باشم خانواده همسرم حرفی نزدن حتی همسرم من بادوستم رفتم وحتی برگه گرفتم برداشتم اینم کسی نمیدونه

حس قشنگیه زن بودن واسه مردی که دنیاته  
من اصلا نرفتم رفتنش رو هم فقط و فقط یک توهین میبینم اگه شما هم چنین خاستکاری داری من بجات بودم  ...

خودمم دوست ندارم،میخام با مادرم برم برااینک چ نوعیه

همسرمم ازمن نخاسته

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
ماشین با انسان فرق میکنه😐 اتفاقا ماشین رو باید ببری مکانیک شماره شاسیش رو با کارتش چک کنه چون اگر ...

منم همینو میگم

کسی ک‌میره برگه بگیره خودش رو اشیا حساب کرده ک باید برگه سلامتی بده ب طرف تا قبولش کنه توهینه ب خود زن

ن شک ندارم شوهرمم ازم نخاسته گفتم ک دوسدارم بدونم چ نوعیه 

اگر بخوای بدونی چه نوعیه میری مطب از یه دکتر میپرسی و میای دیگه برگه سلامتی نمیگیری

هر چند من لزومی توی دونستنش نمیبینم

.Pain🔥you made me a believer

خودمم دوست ندارم،میخام با مادرم برم برااینک چ نوعیه همسرمم ازمن نخاسته

خب دراینصورت برو حتی همسرتم میتونی ببری تا یاد بکیره موقع اولین رابطه چکار کنه تا تو کمتر اذیت بشی

🧚‍♀️
خب تهمت بزنن دستشون کجا بنده

ابروی ادم بره توفامیل وغیره که چی اصلا مردم کنار خودت چی تااخرعمر باید حرص وناراحت بشی که یبار اینجوری شد حتی طلاقم بگیری بازم اون حرف مگه ازذهنت میره

من رفتم دكتر نه به اين دليل ك دختر بودنمو ب كسي ثابت كنم

بلكه ميخواستم بدونم نوعش چيه و بدونم شب عروسي چجوريه

من از رفتنم پشيمون نشدم چون دكتر گفت برات بيحسي و ي چيز ديگه ك الان يادم نيست نوشت 

اينجوري حداقل ميدونم اگه نتونستم تحمل كنم برم داروخانه چي بخرم

من با مامان خودم و شوهرم تو دوران عقد رفتیم ولی درستش قبل از عقده راضی هم بودم چون شوهرم درجریان بود ...

عه امضا برای چی؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

یه کاربری  اینجا  خوب  حرفی  زد 

به داماد  هم بگید  بره  نامه  سلامت  بگیره  ببینیم  از پشت  جر  نخورده    

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
ابروی ادم بره توفامیل وغیره که چی اصلا مردم کنار خودت چی تااخرعمر باید حرص وناراحت بشی که یبار اینجو ...

اونیکه خودش دلش میخواد بره باز بحثش جداست تا خونواده پسر ازش بخوان

🧚‍♀️
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792