2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 211 پست
چه کاریه واقعا یعنی حتما باید مدرکی باشه تا باور کنن شما باکره ای

فک کن زندگی از روز اول با یه همچین شک بزرگی شروع بشه

آخرش چی میشه فقط خدا بخیر کنه

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل عقد با نامزدم رفتم البته ب خواست و اصرار خودم

بنده خدا تا نوبتمون بشه دائم ميگفت اين چ كاريه و...

ولي متاسفانه بهم برگه نداد اون دكتر 

ميگفت من برگه نميدم اگه ميخواي برو پيش يه دكتر ديگه

جالب اينجاست با مردا هم صحبت نميكرد ميگفت خودت برو ب شوهرت بگو

فقط ميدونم گفت نيازي ب برگه نداري انقدر نوعش مشخصه ك همون شب خودش ميفهمه

رفتین ک چی بشه😐

اولا نوعشو بدونم چون ممکنه یکی پرده اش خونریزی نداشته باشه قبلش بدونه خیلی بهتره تا اینکه شب عروسی آبروش بره.ثانیا کسی نتونه انگی درمورد من بزنه چون ماسر یه جریانی زن داییم خیلی بهمون تهمت زد 

خدای من😐 شک دارین مگه به خودتون؟؟؟؟؟  این کارا چیه میکنید  از روز اول خودتون رو مورد ا ...

ولی یه نفر صبح تاپیک زده بود . نامزدش بهش گفته ج..نده .. تو از اولم نداشتی . همه بهش میگفتن کاش قبل از مامزدی مدرک دکتر داشتی . الان نامزدت بهت توهین نمیکرد . هر چند ....مردی که بد باشه با این مدارک درست نمیشه ولی باز بهتر بود بهانه دستش نمیداد . 

مثلا میخواین بگین بکارت دارین و دختر خوبی هستین؟😑😐

هستن اونایی که هر روز به یه نفر هستن ولی بکارت دارن😑

خودتونو مسخره نکنین توروخدا

آرم اصالت کالا هم بزنین اونجاتون🤣🤣

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
خدای من😐 شک دارین مگه به خودتون؟؟؟؟؟  این کارا چیه میکنید  از روز اول خودتون رو مورد ا ...

ن شک ندارم

شوهرمم ازم نخاسته

گفتم ک دوسدارم بدونم چ نوعیه 

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

من تنها رفتم.میخواستم راجع به خودم اطلاعات داشته باشم.ولی مدرک نگرفتم.به مادرشوهرمم گفتم شوهرم گفته نامه نگیر که مامانم بهش بر میخوره.اهل این چیزا نیس.اونم واسه اینکه خودشو پایین نیاره گفت اره من اصلا خوشم نمیاد

من همین یه دونه ام!
واقعا چه کاریه .پس پسرشونم بره گواهی سلامت بیاره

کسی اینکارو میکنه که به دختر شک داره و به پاک بودنش اطمینان نداره حداقل یک درصد توددلش به نجابت دختر شک کرده کسیکه مهمترین عنصر سازنده شخصیت یک دخترو میبره زیر سوال بهتره بره گورشو کم کنه 

🧚‍♀️

خب خانمااحتیاطه برااینکه یه حرفی درآینده نشنوی چراتحقیرمحسوب بشه ناراحت شدنم نمیخواد به خودتون مگه شک دارین... ازآقایونم موقع آزمایش تست اعتیادمیگیرن اونام بایدناراحت بشن؟ کارازمحکم کاری ایرادنداره

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

من قبل عقدرفتم صرفاً برای اینکه بدونم چه نوعی هستش ومیترسیدم که ازنوعی باشه که فقط بایدتوسط پزشک پاره بشه اما اون خانم دکتربهم گفت که هیچ میشکلی نداری وعادی هستی

الان۴ماهه ازازدواجم میگذره رفتم یه دکتره دیگه گفتن که باید باتیغ جراحی بازش کنیم وقراره عمل هایمنکتومی انجام بدم😔

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
بستگی ب شوهرت داره من نرفتم برگردم ب گزشته هم نمیرم اصن ک چی مث اینه ک قبل خرید‌ماشین ببریش مکانی ...

شوهرمم ازم نمیخاد و نخاسته

من خودم برای اینک بدونم از چ نوعه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

پس به نظرم باید مردا رو هم ببرن قبل عقد معاینه مقعدی و راست روده وقتی تا این حد بی اعتمادی هستش، البته منظورم به کسایی هست که مدرک بکارت میخوان نه اونا که صرفا نوع پرده رو میخوان بدونن واسه خودشون و ایجاد آمادگی