2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 211 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم به خواست خودم.با نامزدم قبل عقد دوتایی رفتیم .دکتر معاینه کرد بعدم برای نامزدم توضیح داد برگه سلامت هم داد 

خجالت نداره به نظرم خیلی هم خوبه من بعد از اینکه رفتم دکتر .رفتم به مامانم گفتم برگه رو هم دادم دستش

بنظرمن بروبری بهتره 

از دکتر خجالت میکشم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
بستگی ب شوهرت داره من نرفتم برگردم ب گزشته هم نمیرم اصن ک چی مث اینه ک قبل خرید‌ماشین ببریش مکانی ...

ماشین با انسان فرق میکنه😐

اتفاقا ماشین رو باید ببری مکانیک شماره شاسیش رو با کارتش چک کنه چون اگر با هم نخونن و به هر دلیلی پلیس شماره شاسی رو ببینه و چک کنه و نخونه شما متهم خواهید شد

ولی رفتن به دکتر برای چک بکارت توهین به شخصیت یه خانم هست

هر موقع مردا برگه سلامت دادن دستتون شما هم برید

انقدر خود بَد نباشید

.Pain🔥you made me a believer

من قبل بله برونم رفتم با خواهرم مردکم گرفتم شبش مادرم داد به مادرشوهرم راضی هم هستم

از دکتر خجالت نکشیدی؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
من که نرفتم  ولی بعده اولین رابطه رفتم که یه معاینه بشم

معاینه چی؟

برای چی؟

خانواده همسرم هرچي ميگفتم ميگفتن نميخواد منم به اصرار زياد خواهرشوهرمو مادرم و بردم و رفتم كه خيلي خوب بود فهميدم از چه نوعيه و چطوريه چون شب عروسي خيلي اذيت شدم اگه قبلش نرفته بودم نميدونستم از چه نوعيه و چرا اينطوريه من دوروز قبل عروسيم رفتم