دخترگلگلی مدیر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 عنوان پرده بکارت | مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 211 پست سلام خانوما،کی قبل ازدواج یا دوران عقدش برای معاینش(که هم از نظر سلامتی و هم ازنظر اینکه چ نوعیه)رفته دکتر؟درست کی رفتینقبل از عقد؟یادوران عقد؟ازرفتنتون راضی هسین؟با کی رفتین؟بنظرتون خوبه رفتن؟ 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤ 1398/03/27 | 12:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 خب دراینصورت برو حتی همسرتم میتونی ببری تا یاد بکیره موقع اولین رابطه چکار کنه تا تو کمتر اذیت بشی مگ اموزش میدن؟ 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
دلبربا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3710 وای نه از چ نوعیه؟ ببخشید میگم ولی تاالان رابطه نداشتین؟ دکترگفت که به طورمعمول پاره نمیشه😔نه نداشتیم ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
arianaaaaa عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 4068 😐😐😐😐😐😐😐 من یه روز همین جریان رو اینجا شنیدم اون روز اولین بارم بود میشنیدم خیلی تعجب کردم بر ... دقيقا منم منظورم همين بود اگه شكى هست اصلا ازدواجى نبايد صورت بگيره
پری_زاد عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 19515 مگ اموزش میدن؟ نه به هر حال یسری مسایلو بهترو رعایت کنی 🧚♀️
گندم_۷۴ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 9003 خب از چ نظر رفتی ک چیو بدونی؟ پردم پاره شده یا نه عفونت دارم یا نه زخم رحم دارم یا نه پاپ اسمیرم ازم گرفت دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
دلبربا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3710 من حلقوی کوچک بودم هرچی هم تو نت سرچ کردم اصلا چیزی پیدا نکردم دربارش.من خیلی درد و خونریزی داشتم ب ... 😨وای ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
sahar12345 عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 4538 😐😐😐😐😐😐😐 من یه روز همین جریان رو اینجا شنیدم اون روز اولین بارم بود میشنیدم خیلی تعجب کردم بر ... قربونت برم به خاطر ثابت کردن به شوهراشون که گواهی نمیگیرن.روشنفکریه ما قوانین رو تغییر نمیده.میدونم تقریبا هیچ مردی نمیتونه این ادعا رو ثابت کنه که همسرش قبل ازدواج دوشیزه نبوده اما میتونه با این شکایت اذیتش کنه....
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 خجالت نداره که دکتر خانوم هس میدونم خانومهولی خب خجالتم میااااد 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
marzi24 عضویت: 1394/02/24 تعداد پست: 50388 من ک اطلاعی ندارم ممنون ک گفتین آفرین عزیزمحتی ر بهت گفتن هم نروبگو من به خودم شک ندارم هر کسی به خودش شک داره بره معاینه شه .Pain🔥you made me a believer
sahar12345 عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 4538 من حلقوی کوچک بودم هرچی هم تو نت سرچ کردم اصلا چیزی پیدا نکردم دربارش.من خیلی درد و خونریزی داشتم ب ... وای بمیرم.واقعا درک نمیکنم چرا باید همچین چیزی وجود داشته باشه.
marzi24 عضویت: 1394/02/24 تعداد پست: 50388 قربونت برم به خاطر ثابت کردن به شوهراشون که گواهی نمیگیرن. روشنفکریه ما قوانین رو تغییر نمیده. مید ... زندگی که این مسائل توش باشه فقط به درد ساعت 9 شب دم در میخوره والسلام .Pain🔥you made me a believer
66nazanin72 عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 8120 میدونم خانومه ولی خب خجالتم میااااد انقد زن و دختر معاینه کردن ک براشون عادی هس
نازنینننن عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 966 دکترگفت که به طورمعمول پاره نمیشه😔 نه نداشتیم دوست منم اینجوری بود دکتره گفته باید زایمانت طبیعی باشه بچه پارش کنه اونم سزارین شد حالا بادوتا بچه هنوز سالمه😄😄 هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 جل الخالق تو روخدا نکنین این کارا رو مدرک گرفتن چیه؟ هرکی بهتون شک کرد همونجا با پشت دست دهنشو پر خو ... عزیزم،من خودم شخصا برای اینک بدونم پردم از چ نوعیه،و در موردش اطلاعات داشته باشم،تا به موقش اذیت نشمبرای ارزش بخودم و راحتی خودم نه برای بقیه 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
دلبربا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3710 دوست منم اینجوری بود دکتره گفته باید زایمانت طبیعی باشه بچه پارش کنه اونم سزارین شد حالا باد ... چجوری رابطه داشتن پس؟؟ ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤