2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 211 پست
خب دراینصورت برو حتی همسرتم میتونی ببری تا یاد بکیره موقع اولین رابطه چکار کنه تا تو کمتر اذیت بشی

مگ اموزش میدن؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐😐😐😐😐 من یه روز همین جریان رو اینجا شنیدم اون روز اولین بارم بود میشنیدم خیلی تعجب کردم بر ...

دقيقا منم منظورم همين بود اگه شكى هست اصلا ازدواجى نبايد صورت بگيره

خب از چ نظر رفتی ک چیو بدونی؟

پردم پاره شده یا نه 

عفونت دارم یا نه 

زخم رحم دارم یا نه 

پاپ اسمیرم ازم گرفت

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
😐😐😐😐😐😐😐 من یه روز همین جریان رو اینجا شنیدم اون روز اولین بارم بود میشنیدم خیلی تعجب کردم بر ...

قربونت برم به خاطر ثابت کردن به شوهراشون که گواهی نمیگیرن.

روشنفکریه ما قوانین رو تغییر نمیده.

میدونم تقریبا هیچ مردی نمیتونه این  ادعا رو ثابت  کنه که همسرش قبل ازدواج دوشیزه نبوده اما میتونه با این شکایت اذیتش کنه....

خجالت نداره که دکتر خانوم هس

میدونم خانومه

ولی خب خجالتم میااااد

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
قربونت برم به خاطر ثابت کردن به شوهراشون که گواهی نمیگیرن. روشنفکریه ما قوانین رو تغییر نمیده. مید ...

زندگی که این مسائل توش باشه فقط به درد ساعت 9 شب دم در میخوره والسلام

.Pain🔥you made me a believer

دکترگفت که به طورمعمول پاره نمیشه😔 نه نداشتیم

دوست منم اینجوری بود دکتره گفته باید زایمانت طبیعی باشه بچه پارش کنه اونم سزارین شد حالا بادوتا بچه هنوز سالمه😄😄

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  
جل الخالق تو روخدا نکنین این کارا رو مدرک گرفتن چیه؟ هرکی بهتون شک کرد همونجا با پشت دست دهنشو پر خو ...

عزیزم،من خودم شخصا برای اینک بدونم پردم از چ نوعیه،و در موردش اطلاعات داشته باشم،تا به موقش اذیت نشم

برای ارزش بخودم و راحتی خودم 

نه برای بقیه