2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 211 پست
سلام گلگلی خودم چطوری؟ اره عزیزم حتما حتما برو .

سلام عزیزم خداروشکر عالیم

کجااااای دختر نیسی چراااا

تو رفتی؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بخوایی نامه بگیری امضا شوهرت لازمه اگه نامه نمیخوایی همینجوری به خودت میگه

اخه پس یسریا ک بامادر ودوستشون رفتن،بدون امضا چجوری گرفتن؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
مگه فقط برای باکره بودن میرن؟چه طرز فکر احمقانه ای.من خودم بعد رابطه یک هفته خونریزی داشتم امپول زدم ...

افرین

دقیقا منظورم منم همیییینه

زندگی که این مسائل توش باشه فقط به درد ساعت 9 شب دم در میخوره والسلام

چی بگم....امیدوارم خدا به سر هیشکی نیاره.اما با گوشای خودم شنیدم و با چشمای خودم دیدم پسری رو که داشت بعد 5ماه ازدواج از زنش جدا میشد و زنش مهر رو اجرا گذاشته بود و خانواده ی پسره گفتن لعنتی قبل ازدواج گواهی هم گرفته نمیتونیم از این راه ازش شکایت کنیم و تحت فشار بذاریمش که مجبورش کنیم بابت مهریه کوتاه بیاد.

آره خب اگه زندگیشون به درد آشغالی نمیخورد که جدا نمیشدن.

نه عزیزم برو توهینم نیست چون خودت می خواهی ازخودت بدونی هیچ موردیم نداره اگه خواستگاری بهت می گفت ا ...

مرسی عزیزم

مشکلی ایجادنمیکنه

آخه ما موفق به رابطه نشدیم چون من دردشدیدی حس میکنم

البته دکتربه من گفت اینقدرمجرای ادرارو واژن به هم نزدیک هستن که ممکن مجرای ادرارآسیب ببینه وپاره شه😣

حتی رفتم بیمارستان یاس استاد دکترم هم منودیدونظرش جراحی بود

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
آخه ما موفق به رابطه نشدیم چون من دردشدیدی حس میکنم البته دکتربه من گفت اینقدرمجرای ادرارو واژن به ...

حتما نوعش باهم فرق داره

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس