2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3335 بازدید | 211 پست
منم یه روز قبل عقدم رفتم.خیلی دردم گرفت وقتی معاینه کرد

مگـدرد داره؟؟؟؟؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم ب من اعتماد داشت و اصلا حرفشو نزد  کسی بهتون اعتماد نداره چرا باهاش ازدواج میکنید

وای عزیزم

من کی گفتم همسرم همچین حرفی زده

فقط و فقط نظرخودمه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
برای اطلاع خودت راجب نوع پردت برو ب شوهرتم نگو ب دکتره بگی برا خودم میخوام امضا اینا نمیخواد خجالتم ...

درسته ممنون

این زندگی شک آمیز هست ، پسری که بخواد با گواهی گرفتن ازم باهام ازدواج کنه میخوام سر تخته بره 

😟😟😟کسی ازمن نخاسته

مگه تا حالا دکتر زنان نرفتی؟ واس اینم نری بلاخره دور از جون عفونتی چیزی داشته باشی خب باید معاینه ش ...

ن تابحال نرفتم،براهمونه ک خجالت میکشم

ن تابحال نرفتم،براهمونه ک خجالت میکشم

باید نسبت بهش بیخیال باشی.ایشالا به شادی و برای زایمانت باشه اما خب بلاخره هر خانومی به دکتر زنان و معاینه شدن احتیاج پیدا میکنه.انقد خشک و طبیعی برخورد میکنن که خجالتت یادت میره.

یه چیزی بگم بخندیم رفته بودم دکتر زنان .پرده رو اخه میبرن ماما میبینه نه دکتر زنان زایمان این بیچاره ...

خیلیا دوران عقد رابطه کامل ندارن

بستگی داره چجور خانواده ای هستید. ما‌که اگه مدرک و اینا بخوان حسابی بهمون برمیخوره. ولی من خودم دلم ...

دقیقا خانواده و نظرمنم مثل شماست

چقدبده ک درست تشخیص نمیدن

اینم یه درد ، عمیق شو 

صد درصد با سنتی بودنشون و تفکراتشون مخالفم ولی همینکه اگه یکی به دخترشون بگه بره برگه سلامت بگیره توهین و اجازه نمیدن خوبه

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
نمیشه که من دفعه ی اول تنها رفتم گفت حضور شوهرت یا بستگان درجه اول شوهرت الزامیه چون باید امضا و انگ ...

اووو چ گرون