2777
2789
عنوان

روابط جنسی در سه ماه اول بارداری

179531 بازدید | 24 پست
سلام کسی بوده دکتر 3 ماه اول بارداری بهش گفته باشه نزدیکی نداشته باش؟میخوام بدونم منظور دکتر دخوله یا ارگاسم؟(ببخشید واضح پرسیدم)
انصاف نیست …

دنیا آنقدر کوچک باشد که آدم های تکراری را روزی هزار بار ببینی …

و آنقدر بزرگ باشد …

که نتوانی آن کس را که دلت میخواهد حتی یک بار ببینی …

عزیزم من قبلا باردار بودم اما بخاطره شرایطم دکتر برام ممنوع کرده بود اما به من در مورده دخول گفته بود چون خطره سقط داشت
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..
عزیزم ما که کلا" تعطیل کردیم ازروزی که بتام مثبت شد..ولی درکل دخول عمیق نبایدباشه ودرکسانی که سابقه سقط دارن یا الان لکه بینی دارن یا جفتشون پایینه یا درگروههای پرخطرنو...منع میشه...خداییش هم نمیشه ها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم رابطه ای نداشتیم البته چون من به قدری حالت تهوع و ضعف داشتم که اصلا زندگی برام مختل شده بود چه رسد به این مسئله.....اما فکر می کنم هر دو مسئله می تونه باعث نگرانی بشه چون همون طور که می دونی امکان سقط رو افزایش می ده .به حرف دکترت کاملا گوش کن
خانومی من دانمارک زندگی میکنم اینجا میگن مشکلی نداره و فقط یک ماه آخر رو نباید نزدیکی داشت ولی وقتی برای سفر یک ماه پیش رفتم تهران دکتر گفت ما تجویز نمیکنیم سه ماه اول رو ولی من داشتم و الان هم در چهار ماهگی هستم و هیچ مشکلی هم نداشتم .
اما عزیزم من تواین سایت دو سه تا از بچه ها رو دیدم که دلیل سقطشون نزدیکی بوده ........... میگن مشکلی نداره اما به نظر من باید کنترل شده باشه و شدید نباشه
خدا جونم منو به آرزوم برسون
واسه هرکسی فرق میکنه.....همه که شرایطشون یه جور نیست....ببین دکترت چی تشخیص میده....
بعلاوه اگه نگران شوهرت هستی میتونی از راههای دیگه استفاده کنی که واسه خودت ضرر نداشته باشه...
من خیلیا رو دیدم تو دوران بارداریشون شوهراشون رفتن سراغ کار بد واسه همین منم خیلی نگران اون دورانم....!!!!!
سلام کلاسهایی که ما تو دوران بارداری می رفتیم دکتر گفت وقتی که جای نطفه درست باشه محکم می چسبه از کوهم پرت بشید سقط نمیشه ولی بعضی دکترها به خاطر سوابق بیمار میگن دکتر من که برام ممنوع نکرد ولی شوهر من خودش می ترسید و می گفت نمی خوام با استرس رابطه داشته باشیم ولی نمی ذاشتم خلایی احساس کنه
خدایا برای همه نعمتهایت شکر