2777
2789
عنوان

بهم زور میگن

302 بازدید | 24 پست

من نمیخوام نمازبخونم خونه بزور میگن باید نماز بخونم من ادم بدی نیستم حلال حروم وهمه چی سرم میشه ورعایت میکنم اما دلم نمیخواد نماز بخونم بنظرتون چه برخوردی بکنم اخه تهدیدمم میکنن تازه 😑

خدایا داده ونداده ات راشکر

ان شالله خودت نماز خون شی عزیزم دیگه هم ولش نکنی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ب جای تهدید و تشر 

تشویق و ترغیب و تحسین میکردن ،  شاید الان تو لاک دفاعی نبودید  و خودتون با اشتیاق  نماز میخوندید ... اونم از نوع اول وقت ش ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اصلا به دلم نیست ولی اینا چنان تزویر باز هستن مدام سرشون تو زندگی بقیس، ولی من بابقیه کاری ندارم سرم تو لاک خودمه فقط نماز نمیخونم 

مگه زوری هست پوووف

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

من ۲۲ سالمه شاید بعد سن تکلیفم کلا ۲۰بار نماز خونده باشم بااینکه پدر مادر مذهبی ای دارم ولی نمیتونستم خودمو قانع کنم به نمازخوندن تااینکه ۲۰روز پیش باحال خراب پناه بردم به نماز خیلی حس خوبی بهم دست داد اروم شدم الان ۲۰ روزه نماز میخونم امیدوارم بتونم ادامه بدم تاخودت نخوای هیشکی نمیتونه مجبورت کنه باهاشون حرف بزن شاید تونستی قانعشون کنی 

مگه زوری هست پوووف

بزور واسه نمازصبح بیدارمیکنن آدمو 😑میترسن اون دنیا بخاطر نمازنخوندن من عقوبتشون کنن بخاطر خودشونه بخاطر من نیست 

بزور واسه نمازصبح بیدارمیکنن آدمو 😑میترسن اون دنیا بخاطر نمازنخوندن من عقوبتشون کنن بخاطر خودشونه ب ...

بهشت اجباري 😂😂😂

شروع رژيم:  ۲۹ اسفند ۹۸ قد :١/٦٦ ، وزن فعلي :۶۱ . وزن هدف : ٥٣