2777
2789
عنوان

درد و دل😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرطان کبد دارن...

عزیزم چرا نمیربد شبراز پیوند کبد انجام بدید؟

یکی از آشناهای ما یکسال جمع کردن رفتن شیراز ساکن شدن که به محض نوبتشون سریع انجام لدن و خوب شد

اون بازنده که بردیش ... منم 
من خاله م سرطان سینه دار۶

یبار گرفت هی میگفت چیزی نیس گفتم مان سفته برو بعدعملئو پاتولوژی گفتن بدخیم برداشتن سینشو بعد ی کیست خیلی ساده م همه دارن داشت بعدچهارسال ازمریضیش ک کذشت پدربزرگم اتش گفت ماشینش مرد مامانم انقدگریه و ناراحتی دید دوباره بزرگ شده رفتن گفتن ک رشد غدش هفتاددرصد بوده ازاعصاب یک ماهه ی کیست ساده شد تومور اون سینشم برداشتن خداسرهیچکس نیاره انفد توبیمارستاناجوونارو دیدم هرمریضی دارم میگم نکنه سرطانه

مادرمن دوبار سرطان گرفت من مردم و زنده شدم سینه هاشو برداشتندخدا هنه ی پدرمادرارو صحیح و سالم نگه دا ...

😔😔😔😭😭😭مادرم سرطان کبد دارن که اینقدر زیاد شده دکتر میگه نمیشه جراحیش کرد و دیگه اینکه اینقدر ناتوان شده...😔😭دکتر میگه شاید دووم نیاره..😭😭

سرطان کبد دارن...

الهیی عزیزم سعی کن زیاد جلوش گریه نکنی بهش روحیه بده پسردایی من سرطاان خون داشت با ورزش و روحیه خوب خوب شد عزیطم امیدتو از دست نده بهش روحیه بده ایشالا خوب میشه من از امامزاده صالح و سوره واقعه خیلی حاجت گرفتم اگر خواستی امتحان کن

درد تو میفهمم من بابام سرطان ن کلیه داره و خواهر کوچیکم که مریض داری میکرد هم چند وقت بیماری ام اس گرفته شدید یه طرف بدنش بیحس دارم دق میکنم اخه چرا دیگه خواهرم اونم فقط بیس سالشه و مجرد دلم به آبحیم قرص بود مواظب بابامه اخه منم یه بچه کوچیک دارم سخته خیلی سخت خدا سر هیچکس نیاره 

و خداوند انسان را در سختی ها افرید
بچه ها هر کی یه صلوات الان بفرسه و یه حمد برا مادرش بخونه ممنون

مرسی ازتون😔😭با اینکه همه ی این کارارو بارها کردم😔😭😭جواب منو نمیده...شما بکنین شاید جواب داد😔😔😭😭😭

یبار گرفت هی میگفت چیزی نیس گفتم مان سفته برو بعدعملئو پاتولوژی گفتن بدخیم برداشتن سینشو بعد ی کیست ...

اره من خاله م سینه ش زد به دستش 

و الان خیلی درگیره

بعد رحمش گرفت و محبور شد خارج کنه

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
سرطان کبد داره...😔

الهی عزیزم ایران ک دکترای کبد عالی داره مامانمم چندپقت پیش یکیست کبدش بود دکترنمونه گرفت میگفتن شاید بدخیمه دوباره مشهدرفتم امقد گریه توحرم مردم دیگ انقد التماس امام رضاروکردم اومدم گفتن هیچی نیس ازکیست سادس هزارتانذرکردم.ایشالامادرن شفاپیداکنه مادربزرگئمن رحم تخمدان زد بپمعده بد کبد انقد روحیه داشتدالان چندسالهدمریضیشدبرنگشته تازه جوابش کرده بودن غده هاش ترکیده بود شکم بادکرده بود فقط اینو بگم بهش روحیهو بدید خوش باسه اصلاگریه پیشش ممنوعه.....الان همچی درمان داره  هیجی نمیشهدعزیزم

مرسی ازتون😔😭با اینکه همه ی این کارارو بارها کردم😔😭😭جواب منو نمیده...شما بکنین شاید جواب داد😔😔 ...

عزیزم پاشو دو رکعت نماز امام جواد بخون و با همه وجودت سلامتیشونو بخواه انشاالله واسطه بشن برات

ای خدا...😔😔😔کاشکی جوابمو بده...حس میکنم نمیشنوه...شما دعا کنین شاید جواب داد!

خدایا بحق پهلوی شکسته فاطمه زهرا(س) همه بیمار شفا پیدا کنن مادر شما هم خوب بشن ...الهی هزار  مرتبه آمین

الله یکفی(خدا کافیست)یکی بود یکی نبودغیراز خداهیچکس نبود...
مشکلش چیه؟ عزیزم این نذری که میگم و انجام بده مثلا صدتا صلوات نذر کن و ۴۰/۵۰تاشو بفرست بعد بگو بقیه ...

چشم حتما...😔😭شاید باورتون نشه همه ی کارهارو کردم از امام رضا خواستم به حق مادرش حضرت زهرا به حق امام جوادش قسمش دادم گفتم اگه مامانم خوب بشه هرسال در حدی که بتونم برای مادرش روضه میگیرم...😔😭حالا اینم انچام میدم...نمیدونم دیگه...خسته شدم...بس که کردم و جواب نمیده...😭😭