2777
2789
عنوان

درد و دل😔😭

566 بازدید | 69 پست

من چیکار کنم دارم آب شدن و از بین رفتن مامانمو جلو چشمام میبینم...😭😔

به خدا و ائمه و همه کس متوسل شدم...

اما جواب نمیگیرم...یه عالمه نذر کردم همه رو به خدا به حضرت زهرا(س) به سر بریده ی امام حسین(‌ع) به دستای حضرت ابوالفضل(ع) به باب الحوائج به همه قسم دادم😔اما جواب نمیگیرم...

اینگار خدا نمیخواد جوابمو بده...هم بچمو گرفت...هم این جوری...چیکار کنم...بخدا اگه مامانم نباشه خودکشی میکنم😔😭 هرروز داره حالش بدتر میشه...خسته شدم...شما یه راهی بهم بدین...به کجا متوسل بشم جواب بگیرم😭چرا هیچ فايده ای نداره...اگه مامانم نباشه یه خواهر کوچیک دارم دارم به این فکر میکنم بعدا اگه نامادری بیاد سرش...بمیرم براش دیروز ازم پرسید اجی مامان واقعا خوب میشه؟ نمیدونستم چی بگم😭😔ای خدا بابام...تکلیف اون چی میشه...

خسته شدم😔دیگه هیچکس و هیچ چیز برام جذابیت نداره...فقط مامانمو میخوام😭فقط مامانمو...هربار میرم دستاشو میزارم زیر سرم...هی گریه میکنم هربار میگه خدایا من کی میخوام خوب بشم...بمیرم براش که خیلی خسته شده...میگه دیگه جون نمونده برام...😭😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلش چیه؟

عزیزم این نذری که میگم و انجام بده مثلا صدتا صلوات نذر کن و ۴۰/۵۰تاشو بفرست بعد بگو بقیه ش گرویی نگه میدارم و بعد از حاجتم میفرستم و وقتی مادرتون خوب شدن بقیه شو بفرستین

نذر صلوات خیلی جواب میده

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
مادرمن دوبار سرطان گرفت من مردم و زنده شدم سینه هاشو برداشتندخدا هنه ی پدرمادرارو صحیح و سالم نگه دا ...

من خاله م سرطان سینه دار۶

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
سرطان کبد دارن...

نمیشه پیوند کنن