انجام ميدم ميخاستم تجربه بقيه رو بدونم كه داروها چه جوريه حالو بد ميكنه
من مامانم انجام دادن. نه چیز خاصی نیست
دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.دوستان نینی سایتی گرامی!!لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشوداره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
اره کم خونی خیلی شدید یعنی خدارحم کرد دکتر گف اگه متوجه نمیشدین همین شبا زبونم لال توخواب ایست قلبی میکرد سی بی سب ۶ بود.مرزش ۱۲ هس.او هم داخل مدفوع هم جدااز مدفوع خون دفع میکرد
عزيزم آى بى اس باعث خون ميشه مگه؟منم ميترسم رودم زخم باشه والا خداكنه برا منم نباشه چون منم فقط يكم ...
عزیزم من خیلییی زیاد در حد پریودی دفع خون داشتم غیر از آی بی اس هموروئید داخلی خفیف هم دارم واینکه تایم دسشویی رفتن من خیلی بالاس مثلا یساعت تو دسشویی میشینم دکتر گفت این دفع خونم بخاطر زیاد نشستنمه اگه خون قاطی مدفوعت نیست بعید میدونم رودتون زخم باشه