2777
2789

بلد نیستم ریپلای کنم. ولی بگم اصلا حالت بد نمیشه. چه جوری برا سونو اگه آب زیاد بخوری خس تهوع داری، اینم همون حالته نهایت

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرروز شكمم كار ميكنه ولى حالت يبوسته 

عزیزم چون سنت کمه این کار درستی نیست ابتدا شربت روان کننده بخورتا شکمت شل کارکنه بعد ازچندوقت ازمایش خون وتست مدفوع بده اگر خونت کم بود وخون مخفی دیدی اینکارو بکن

چون سنت کمه ومعمولا این کاربرای افراد بالای۵۰ساله

عزيزم واقعا بعضى وقتا احتياجه من با اصرار خودم دكتر نوشت چون از ترس اينكه چيزى باشه روانم بهم ريخته ...

مرسی عزیزم..ان شاءالله ک هیچی نیست فقط بهم خبربده ک اذیت شدی یانه....♥♥♥♥

من ک واقعا دارم اذیت میشم و ازترسش دکتر نمیرم....

عزیزم چون سنت کمه این کار درستی نیست ابتدا شربت روان کننده بخورتا شکمت شل کارکنه بعد ازچندوقت ازمایش ...

برو کلینک گوارش مسعود امیراباد شمالی خیابان۲۱ دکتر صادقی یادکتر انصاری خیلی خوبند

و اقعا؟راستش من خیلی میترسم هم ب خاطر کلونوسکوپی..هم اگ خدایی نکرره مشکلی باشه.واقعا خیلی دارم اذیت ...

عزیزم منم مثل شما ازترس جرات تداشتم برم بعد چندین سال بالاخره دلمو ب دریا زدمو رفتم هم آندوسکپی و هم کولو رو باهم برام انجام داد البته میگم با تزریق داروی خواب آور اصلا نفهمیدم کی خوابم برد بیدار شدم همه چی تموم شده بود هیچیم اصلا اذیت نشدم بعدش .اگه دکترت تشخیص داده باید انجام بدی برو انجامش بده ایشالله ک جیزیت نیست ولی انجام بدی خیالت راحت تره من  دفع خون زیاد داشتم فک کردم رودم زخمه ولی آی بی اس داشتم 

هرروز شكمم كار ميكنه ولى حالت يبوسته 

منم همینطورم...خون هم میاد ....ب شمادکتر چی گفت؟؟؟؟عجیبیش برامن اینه ک قرص اهن ک میخورم بهتر میشم چند سال پیش دکتر بهم گفت باید قرص اهن بخوری چیزی نمونده کم خونی بگیری...نمیدونم ایناربطی به هم دارن یا نه

دارو طعم خاصی نداره. ولی همین ک باید زیاد بخوری، حالت و ممکنه ب هم بزنه مخصوصا اگه معده ات خیلی حساس ...

اخه من زخم معده هم دارم بخاطر همون ميترسم اذيت شم با خوردن اين داروها😭😭😭😭

اخه خيلى ميگن حالت بد ميشه پودراشو بخورى ازون ميترسم😑

ن مامان من چون سی بی سی ش پایین بود انجام داد قبلش چهاواحدخون وصل کرد ک سی بی سی ب ده برسه چون خون وصل کرد یک روز غذا نخورد بعدش هم ۲۴ ساعتی ک برای کلونوسکوپی درگیر دارو ناشتایی بود غذا نخورد با ضعیفی ک براثر بیماری پیدا کرده بود داروها خیلی اذیتس نکرد

من آن گلبرگ مغرورم......
اخه خيلى ميگن حالت بد ميشه پودراشو بخورى ازون ميترسم😑

نه اسی اصلا اینجوریام نیست که خیلی حالت بد بشه فقط چون حجم پودرا زیاده آدم یکم اذیت میشه والا ن طعم بدی داره ن چیزی فقط دیگه کامل اسهال میشی که روده هات کاملا تمیز شه آبم تا میتونی بخور ولی فک کنم از ۸ساعت قبلش حتی آبم نباید بخوری