2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارو طعم خاصی نداره. ولی همین ک باید زیاد بخوری، حالت و ممکنه ب هم بزنه مخصوصا اگه معده ات خیلی حساس باشه. ولی می تونی ترکیب آب و دارو رو طعم دار کنی ولی با چیزهای غیر رنگی. و خود پروسه کولونوسکوپی نه درد داره و نه اذیت می شدی. هر چی روده ات پاکتر شده باشه، راحت تری

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
من نمیدونم ولی لطف کن بعد ک انجام دادی ب من بگو چطوری بود...من از ترسش نمیرم دکتر و بشدت هم احتیاج ب ...

عزيزم واقعا بعضى وقتا احتياجه من با اصرار خودم دكتر نوشت چون از ترس اينكه چيزى باشه روانم بهم ريخته بالاخره ادم انجام ميده تموم ميشه ولى چشم عزيزم خبر ميدم انجام دادم حتما😘

عزیزم اصلا ترس نداره منم انجام دادم البته با داروی خواب آور 

و اقعا؟راستش من خیلی میترسم هم ب خاطر کلونوسکوپی..هم اگ خدایی نکرره مشکلی باشه.واقعا خیلی دارم اذیت میشم جرئت دکتر رفتنم ندارم

منم چند ماه پیش رفتم همین داروهاش اذیت کننده است خودش که بیهوش شدم هیچی نفهمیدم کجا میری مراکز دولتی ارام بخش میزنن ببین به من گفته بود هر بیست دیقه یه لیوان ازاون پودر بخورم سر سه تا بالا اوردم البته معدم خالی بود اذیت نشدم ولی زنگ زدم به منشیش گفت حالا هر چهل دیقه یه بار خوردی اشکال نداره فقط همه شو بخور تموم کن یه جوری بیرون روی بری که ببخشید انگار اب زرد رنگ ولی کاملا مایع است سر چهل دیقه که خوردم زیاد اذیت نشدم اون روز بعد تموم سدن داروها فقط ابمیوه اب خالی خوردم ابمیوه هم از این پاکتی ها باشه طبیعی نباشه