2777
2789
عنوان

راسته نود درصد مردا...

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 70 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تازه نوشته بود بالای وهل سال شیوعش بیشتره...شانس آوردم شوهرم هنو چهل سالش نیس.خخ وقت دارم واسه پیشگ ...

خاک بسرم یعنی چهل سالگیشم باید منتظر باشم😕😕

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

هان؟؟؟؟چی‌!     من‌ رفتم‌ طلاق‌ بگیرم😣😂😂😂😂😂😂😂

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

مورچه ی چیکه اب ریخت رو سرش گفت وااااای دنیا رو داره اب میبره این امار گیره هم لابد بهش خیانت شده اینطوری بدبینانه نظر داده تو دله ملت و خالی نکن از امشب لای جونه شوهرا میشن😂😂😂

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
[QUOTE=93865590]چطوری اینقد مطمئنی؟[/QU از بهتریناشون دیدم حتی در حدچت کردنم که باشه هستن ما زناایم ...

وا شوهر بیچاده من اینقدر ناز خوابیده پیشم چرا همه رو قاطی میکنی چرا قیمه ها رو میریزی تو ماستا آخه چرااا

خیانت هم نکنن ، خیانت چشمی میکنن😕

اشتباهه به گفته ی نی نی سایتی ها 99.9 خیانت میکنن😂😂😂😂

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40