2777
2789
عنوان

چکاب شامل چه ازمایشاتیه؟قمیا

176 بازدید | 6 پست

برم بیمارستان تامین اجتماعی به دکترعمومی بگم مینویسه برام@چکاب؟؟؟

اخه چند وقته حالم خوب نیس.افت قند پیدامیکنم شیرینی هم بخورم بازحالم بده

حالت تهوو میگیرم.سردرد.کمخونی شدیدم دارم.میخام برم چکاب بفمم چیاکم دارم که داروبده

میل به غذام ندارم.

بنظرتون امام رضا قم مینویسه؟؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

اره بگویه چکاپ کامل برام بنویس همه بیمارستان هاهم انجام میدن

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
اره بگویه چکاپ کامل برام بنویس همه بیمارستان هاهم انجام میدن

همه اره چون پول میگیرن

ولی این چون دفترچه دارم هزینه نداره بیمارستانع ویزی هودت بخای نمینویسه حالا اینونمدونم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اره چون پول میگیرن ولی این چون دفترچه دارم هزینه نداره بیمارستانع ویزی هودت بخای نمینویسه حالا ...

چرا من ۲.۳روز پیش رفتم درمانگاه بیمه برام نوشت. اما آزمایشگاه خود درمانگاه پرسیدم انجام نمیده یه درمانگاه دولتی رفتم گف۷۵اما خالم جای دیگ رفته بود۲۵ حالا نمیدونم آزمایشا فرق داره یا قیمتا این هفته میرم میپرسم

من اردیبهشت چکاپ کامل انجام دادم شد 200 و خورده ای

به دکتر بگی خودش مینویسه

ازمایش من قند. چربی. تیروئید. کبد. کلیه.ویتامین دی. ادرار. خیلی چیزای دیگه بود یادم نیست

ولی تیروئید رو بگو حتما بنویسه

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
من اردیبهشت چکاپ کامل انجام دادم شد 200 و خورده ای به دکتر بگی خودش مینویسه ازمایش من قند. چربی. ت ...

یه درمونگاه زده بود پارسال چکاب کامل ۵۰ درصد تهفیف بادفترچه تامین

من اون موقه نامزد بودم سرم شلوغ بود نرفتم

خداکنه بنویسه انجامم بدن.خسته شدم همش خستمو بی حوصله.چندوقت دیگه کنکورمه

یه درمونگاه زده بود پارسال چکاب کامل ۵۰ درصد تهفیف بادفترچه تامین من اون موقه نامزد بودم سرم شلوغ ب ...

بعضی وقتا این خستگی زیاد برای کمبود ویتامین دی هست عزیزم

ولی برای اینکه خیالت جمع بشه حتما زودتر برو پیگیری کن

من دفترچه نداشتم قیمت ازمایشم انقدر شد. نگران نباش انشالله که چیزی نیست

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️