2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم تو رو خدا بیایین

559 بازدید | 36 پست

خانوما شوهرم یه آدم قهر قهرویی هست دیوونم کرده دیگه سه روزه سر یه موضوع مسخره قهر کرده میگه من کاری بهت ندارم ت هم کاری به من نداشته باش من بچه ام ندارم آخه تو خونه با کی حرف بزنم دیگه تنهایی آدم میمیره خو امروز باهاش حرف زدم زده به دعوا بعد گریه کردم اومد زد تو گوشم که گریه نکن مادرم می شنوه آخه ما طبقه بالا خونه مادرش هستیم آخر سر هم میگه من تا تو از این خونه نری اخلاقم همینه کلی نفرین برام کرد که خدا کنه بمیری از دستت راحت بشم شدی اینه دق من ول کن برو شرت از سر من کم بشه خدایا نمی دونم دیگه چیکار کنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو نمیخواد و تو نمیدونی چیکار کنی؟؟؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

تو هم بی محلش کن..یه سرگرمی چیزی برای خودت درست کن کلا محلش نده تا آدم شه..

چه شوهر نادونی داری ببخشیدا

من باشم میرم خونه بابام

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

خوب دیگه دوست نداره😓سایدم زیر سرش بلند شده

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده