2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم تو رو خدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 36 پست

عزیزم منم دقیقا چندماه پیش با همین مشکل وهمین حرفها روبه رو شدم،فرقش ماله من این بود که شوهرم سر کوچک ترین حرف وسیله میشکست ودادو بیداد میکرد،که صاحب خونه بشنوه وآبروی من بره. ولی منم کاری کردم که دیگه جرعت نکنه تو خوابم ببینه که دستش به وسیله ها بخوره خستم کرده بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من با خانوادت در میون بذار، از خونه هم نرو، ب نظرم مهریه بذار اجرا حالش جا بیاد مرتیکه 😏😏😏😏😏

برام دعا کنید منم یه روزی بیام تو نی نی سایت بگم بچم ب دنیا اومد... 

یه روز بشین باهاش حرف بزن ببین واقعا دلیل این حرفا و رفتاراش چیه ازش بپرس که چرا بهت نیگه برو و آیا این را واقعا میگه ؟ شاید تو هم که مشکلاتی تو اخلاق و رفتارت داری که خودت نمیدونی 

همینجوری بیخودی بلند نشو وبرو

اگه دوست  داری به صلوات بفرست 

برا چی مث بچه ها گریه کردی 😕انقد این کار رو کردی ضعف نشون دادی

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

وقتی بحث و دعوا میکنید اگه مقصری برو جلو باهاش حرف بزن وقتی فک میکنی اون مقصره برا چی میری جلو؟ ک اینجوری کوچیکت کنه

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
بعضی از زنها چرا غرور ند ارن وقتی طرف نمیخوا مث سیریش باید بچسبن

نمی دونم بخدا

یه دوستی داریم اینجوریه

خانم.خوشگل . خوش تیپ .تحصیل کرده . کدبانو. یه شغل عالی و پر در آمد...یعنی هر چی بگم کمه

بعد سالهاست شوهرش نمی خوادش ...میگه میخام برم زن بگیرم میگه باشه بگیر منم باهات می سازم. شوهره هفته ای یه بار کتکش میزنه میگه نمیخوامت از این خونه برو بیرون  ...بعد میاد پیش ما گریه و زاری که اگه طلاقم بده چکار کنم

مادرش و برادراش و دوستاش همه میگن ولش کن بابا خوب نمیخواد زور که نیست

میگه ولم کنه من خودمو می کشم!

جالبش اینه که عشق و علاقه ای هم بهش نداره..فقط نمی دونم چرا انقدر ترس داره

و خدا برای من کافیست.....
وقتی بحث و دعوا میکنید اگه مقصری برو جلو باهاش حرف بزن وقتی فک میکنی اون مقصره برا چی میری جلو؟ ک ای ...

من تو این خونه تنهام بخدا دق میکنم این بی شعور اگه با من حرف نزنه