2777
2789
عنوان

شیرم یک دفعه کم شده چکار کنم؟؟؟

248 بازدید | 14 پست

سلام مامانا پسرم دو ماه و نیمه س تا ده روز پیش شیرم خیلی‌ خوب بود لباسم همیشه خیس بود یک روز با شوهرم بحثم شد حساسیت هم داشتم آمپول سیتریزین و بتا هم زدم از اون روز خیلی‌ کم شده بچم سیر نمیشه یبوست هم دارم لاکسی ژل و پودر ریبوزین فکر کنم اسمشه میخورم اینا تاثیر داشته رو شیرم؟

هرچی میخورم تاثیر نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربمو میگم رازیانه و تخمه شیرمو زیاد میکنن

قرص شیرافزا هم میخورم

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

لعنت به مردا که مراعات زن شیرده رو نمیکنن

یبوست رو به هر روشی که به شیرت آسیب نزنه برطرف کن روت ميمونه بیچاره میشی.

شیر هم آرامش خواب کافی و تغذیه ژن هم تاثیر داره

نگران نباشن

بعضی وقتا آدم فک میکنه شیر کم شده 

قطره شیر افزا  ماشعیر بخور خوبه وغذا آبگی مثل آبگوشت    و من بیمارستان بودم پرستار میگفت هروقت شیرت کم بود یه نبات بنداز شیرین کن بخور سینت پور شیر میشه .. 

استرس اصلا نداشته باش    .هروقت حرص خوردی اول شیرتو بدوش بعد بده بچت بخوره میگن بده برا بچه 

جالبه منم امروز خیلی کم شده 

گرسنه نمیمونع بچه ولی سینم خالیه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

برا پبوست  برگ سنا بگیر بریز تو ماست بخور عالیه 

منم بعد زایمانم هی لباسم خیس میشد ولی بعد یک ماه شیرم کم شد شیر خشک گرفتم نساخت به بچم شیر خودمو میدادم      ...هر سری میبردم بهداشت میگفتم هر چی فشار میدم سینمو شیر نمیاد بچم سیر نمیشه  

گفت اگه سیر نشه وزن نمیگیره گفت مطمین باش شیرت برا بچت کافیه که  وزن میگیره 

حالا توهم جوش نزن انشالاه سیر میشه نی نیت عزیزم 

برا پبوست  برگ سنا بگیر بریز تو ماست بخور عالیه  منم بعد زایمانم هی لباسم خیس میشد ولی بع ...

یبوستم خوب شده دیگه درد و سوزش و خونریزی ندارم .دیشب هرچی سینمو فشار میدادم خیلیییی کم شیر میومد درصورتیکه ظهر پر شیر بود بچم خالی کرد نمیدونم چم شده امروز قرص شیر افزا گرفتم ان شالله جواب بده

جالبه منم امروز خیلی کم شده  گرسنه نمیمونع بچه ولی سینم خالیه

منم از خیلی ها شنیدم که تو دوماهگی یا سه ماهگی یک دفعه شیر کم شده...خدا کنه برطرف بشه دوست ندارم شیر خشک بدم